Jump to content

Sandra

Members
 • Posts

  291
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sandra

 1. Sandra

  Nieuw hier

  Welkom en veel moestuin en lees plezier!
 2. Ik moet me er wel even in verdiepen, als ik jouw berichten lees met afromen dan denk ik al " kak, hoe moet dat allemaal ".
 3. Sandra

  Ook hier

  Welkom hier en veel moestuin plezier!
 4. Telt voorbereidingen van de grond om daar morgen champignons in te doen ook mee , Dat is het eerste wat ik dit jaar heb gedaan voor de tuin aan voorbereiden/ zaaien en straks planten..
 5. Het leek me zo leuk kaas en boter maken, maar het komt zo nauw met alles en dat werkt bij mij niet goed dus ik geniet gewoon mee via dit topic, daarbij heb ik ook geen geschikte plek in huis om ze te bewaren...
 6. Haha ik ben inmiddels 6 aanmelding/ registraties verder bij een aantal site dankzij dit topic... Ik ga eens rustig kijken wat nog te zaaien is in februari..
 7. Sandra

  weer terug

  Danke, ben nog druk aan het bij lezen met alles
 8. Sandra

  weer terug

  Dat doet het zeker! Dank je wel [emoji4]
 9. Sandra

  weer terug

  Hi, Ik was even van de radar af, beste tijd eigenlijk wel. Drukte, ziektes, familie verliezen en uitbreidingen... Planten die niet wouden, groentes die geen zin meer hadden, rovers die alles opvraten en oh ja ik zelf zat ook niet helemaal lekker in het velletje... Maar inmiddels na alle lief en leed, het negatieve velletje weer uitgedaan en terug in het velletje wat wil leren en leuke dingen wil beleven en niet altijd beren op de weg wil zien . En dus ook weer bij vlagen terug op het forum. Verwacht geen dagelijkse bedragen want naast mijn honden, kippen en vogels, oh en partner werk ik ook nog een best aantal uurtjes onregelmatig. Maar we hebben wel weer zin om zelf weer te zaaien in de potten en in de kas, tuinontwerp te maken en nog wat ideetjes. Ik ben een makkelijke moestuiner, ik weet nog steeds niets maar klungel lekker aan. Soms lukt dat heel goed en soms ook niet maar ach dat maakt het juist leuk...Toch wil ik dit jaar met zaaien beginnen om het van scratch af aan te doen. Ik heb nog een heel jaar om daar over na te denken, zal wel wat plantjes en groentes die al voor gezaaid zijn halen om daar mee verder te stoeien.. Nah tot zover eerst maar even..
 10. Oh zijn dit slaapzakken voor katten of honden? Die zijn echt te leuk!!
 11. Spuit elf gaat een jaar na dato ook reageren. , wat voor een heb je? Je kunt hem nl in stellen qua gevoeligheid en ook qua afstand de meeste dan.
 12. Sandra

  Zieke kip

  Waar heb je de kippen eigenlijk vandaan? Klinkt namelijk als een bacterie in combinatie met schimmel....wat voer je ze oa? En krijgen ze ook grit?
 13. Ben eigenlijk wel benieuwd naar een nieuwe foto van de haan?
 14. Nee maar dat is ook logisch Bit eenmaal drager van het virus dan zit je er ook voor altijd aan vast want daar kom je niet meer van af! Maar ik mis bijvoorbeeld het zuur in mijn lichaam en door de lysine te slikken krijg ik iets meer weerstand tegen het uitbreken van de koortslip.
 15. Ik gebruik Lysine en teatree. Lysine bevat en zuur wat dragers van dit virus missen of wat zwak is. Ik had nl elke maand last van koortslippen maar na het slikken aan lysine is dat beduidend minder geworden. Lysine is homeopatisch tenminste die ik slik ( gekocht bij de tuinen).
 16. Er is een bedrijf. In Zwolle volgens mij die marters mogen vangen. Moet je even op internet zoeken..
 17. Omdat hij veel zadelveren ( de staartveren die al hangen ) heeft kun je al zien dat het een haan wordt. Het kan goed gaan hoor twee hanen, tot voor kort hier ook gehad en geen vechtpartijen gehad. Nu hebben ze beide een eigen toompje..
 18. Gemma heb je voor mij een recept? Heb ook 2 bomen staan maar wist niet goed wat te maken dit jaar..
 19. Heb twee mooie Wichterboom stekken. De stekken groeien zeer snel en binnen 1 a 2 jaar heb je al een dragende boom met heerlijke wichten vruchten. Wie wil ze graag hebben. Op te halen in Appelscha ( FR) ( zelf ff een kuip of zak meenemen ) Wat wil ik er voor terug? Ik zoek een mooie vaste plant als de Zonnehoed, een andere mooie vlinder/bijen lokkende bloeier ( wel vaste plant) mag ook.. Iets anders in ruil is ook goed.
 20. Hij heeft bevedering maar veels te weinig voor een zuivere Brahma. Gezien de gedrongen nek ben ik geneigd te zeggen Brahma x Wyandotte ook vanwege de kam maar das niet echt makkelijk te zien op de foto. Maar of het nou zuiver of niet is dat maakt volgens mij voor diegene die hem heeft niet veel uit . Ik heb hier ook mengelmoesjes gehad die net zo mooi en leuk zijn.
 21. 100% haan en 100% niet raszuiver! Kijk maar naar de pootbevedering die mist ; de kleurslag lijkt op columbia.
 22. Tis een mengelmoes van gewone soort en niet een krielslag, dus geen idee wat het gaat worden en het heeft geen naam. Een haan hoeft niet altijd met 7 mnd te kraaien ik had een die begon pas na 11 mnd een keer… Maar meestal zijn ze wel op tijd..
 23. Zeg dat wel had me er zo op verheugd, blijkbaar heb ik zelf dan ook niet goed in het rooster gekeken… en ik krijg geen vrij heb ik al geprobeerd en uiteraard wil niemand ruilen … Zucht volgend jaar moet ik echt het weekend maar vrij vragen!
 24. Ja ik had me ee zo op verheugd maar blijkbaar zelf ook niet goed opgelet, want dit rooster is in juni uitgegeven en ik had vrij staan maar blijkbaar hebben ze net de laatste dag kennelijk er wel ingezet..en heb ik er over heen gelezen, heb net geprobeerd vrij te krijgen maar geen succes....
×
×
 • Create New...