Jump to content

Koert

Members
 • Posts

  2,012
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Mook,het noordelijkste dorpje van Limburg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dank jullie voor de welkomterugwoorden, ik had natuurlijk wel eerst moeten checken of Jorieke nog van de partij was voordat ik weer reageerde, ach so be it Bij mij is de komkommertijd wel voorbij, 2 stuks geoogst dit jaar!! Dat was op wat tomaten, courgettes en mais na ook het enige dit jaar, moest even het moestuinieren en het forum op een zijspoor zetten om alles weer op de rit te krijgen. Dat is gelukt zover, dus mijn hoofd is langzaam weer klaar voor hobby's! Zit nu nog een beetje er tegen aan te hikken om weer op de tuin te beginnen, heb er kei veel zin in weer, maar na een topzomer voor onkruid en vrij weinig arbeid, weten jullie wel hoe het er uitziet! Maar de belangrijkste dingen eerst: Hansm waar zit je? Ik had weer blauwe maiskolven vanuit je rode zelf geoogste maiskorrels!!!
 2. Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!
 3. Koert

  Ui en preiplantjes

  Ik denk van niet
 4. Helemaal mee eens, voldoet ruimschoots in de meeste gevallen. Echter....champignonmest vind ik niet onder mest vallen, de champignons hebben de meeste voeding al verbruikt, wat er eventueel nog in zit is in ieder geval niet voldoende. Champost moet je meer zien als grondverbeteraar.
 5. spinazie(wel heel goed uit laten lekken).ricotta en (zelfgevangen) rivierkreeftjes....Jammie!
 6. Koert

  Berkensap

  Ik kan hem hier op dit forum ook niet vinden, ik heb wel ooit een topic gemaakt "ahornsiroop" waar het ook over tappen gaat, maar een foto van zo'n tap staat er niet tussen.
 7. Tevredenheid is een groot goed
 8. Precies, maar ik verspeen ze dan nog wel een keer in nieuwe potgrond, vooral die koolplantjes hebben die nieuwe voeding wel nodig om tot die 10/15 cm te komen.
 9. Tja dat weet ik niet zeker natuurlijk, niet merkbaar in ieder geval. Daarnaast is asfaltpapier alleen van natuurlijke materialen gemaakt, dus als het afgeeft kan het niet veel kwaad denk ik. Het bestaat grotendeels uit steen/zand met als bindmiddel bitumen (uit aardolie). Het wordt ook wel als bodem in meren gebruikt, dus mag ik hopen dat het geen kwaad kan voor het milieu.
 10. Om heel eerlijk te zijn, ik heb geen idee! Zijn afkomstig van de schooltuin van mijn vriendin,(je bedoelde die zaden in dat witte papiertje? ) ze heeft het na gevraagd aan die begeleider, maar zij heeft geen idee wat voor ras het is. (ze zijn dus uit een pompoen gepeuterd en niet gekocht!)
 11. Die wigwam vind ik ook altijd wel grappig, maar met wilg lijkt me niet zo handig die wortelt al als hij alleen de grond ziet en zal binnen no time uitlopen!
 12. Ik top ook niet en vertoon verder dezelfde symptomen als Menph (dom kijken....). Die wigwam vind ik ook altijd wel grappig, maar met wilg lijkt me niet zo handig die wortelt al als hij alleen de grond ziet en zal binnen no time uitlopen!
 13. De plant en de bladeren vallen nog best mee in vergelijking met het wortelstelsel die nemen de meeste ruimte in.
 14. Dat kan natuurlijk wel verschillen en/of inmiddels verbeterd zijn, dat ik die slangen geproefd heb is al weer een tijd geleden en die mevrouw won altijd zelf haar zaad! Kan geen kwaad om te proberen toch? @ Erny: Dank je voor het vermaak Je hebt geen beschikking over kasje/platte bak oid? Zo'n broedvoor waar Nicolette het over heeft kan ook goed helpen (dat met mest en stro) met een afdakje of tunneltje.
 15. Ik ben voor hoor, dat hoeft ze wat mij betreft niet alleen te betalen en Joke wat mij betreft ook niet, onvoorziene omstandigheden noem ik dat, niemand wist dat het zo de spuigaten uit liep!
×
×
 • Create New...