Jump to content

bettyboop49

Members
 • Posts

  309
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  etten-leur

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vandaag even snel naar de tuin geweest. Deze week alleen geweest om planten in de kas water te geven ......buiten kregen ze meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer dan genoeg uit de hemel!! Verder moest ik veel op mijn kleinkinderen passen en om die nu mee te nemen naar de moestuin .......beter niet met al die blubber!! Maar zoals ik eerder vertelde vandaag even snel geweest een uurtje of twee. Snel geoogst wat er geoogst kon worden en verder snel wat onkruid verwijderd en de grond los gemaakt want morgen komt de volgende regen er al weer aan is voorspeld. Verder de bloemen die los gewaaid waren opgebonden. En natuurlijk nog een paar foto's genomen van de oogst en de bloemen!!
 2. Heel veel regen de afgelopen week......niet veel aan de tuin gedaan maar vanmiddag zon en toch wel veel oogst!!
 3. Oogst van vandaag 10 juli 2012! Boterboontjes, boontjes , tomaten en tomaatjes en komkommers.
 4. Heb ik ook hoor..... heerlijk een terrasje tussen de bloemen..... en een heel kleintje in de schaduw voor mijn kas!!!
 5. Gebakken aardappels uit de oven (uit de tuin natuurlijk)!! En kipfilet gevuld met pesto tomaat en buffel mozzarella en omwikkeld met parmaham ook in de oven was heerlijk!!
 6. Ik heb mijn eerste portie haricoverts roergebakken in de olijfolie afgeblust met balsamicozijn en bestrooit met een vleugje parmezaanse kaas.........verrukkelijk!!!!
 7. Bij ons op de moestuin is het streng verboden om Roundup te gebruiken.......!! Mijn buren aan een kant laten het onkruid ook welig tieren en ik heb aan de grens met die tuin maar een border gemaakt en daar heb ik wilde bloemen in gezaaid ......heb ik niet zo veel last van dat onkruid en is goed voor de bijtjes!! Maar ze zijn de regels ook aan het veranderen ......iedereen die een moestuin heeft wordt verplicht hem bij te houden (onkruid heeft iedereen wel eens) maar daar bedoelen ze de mensen mee die een keer in de drie weken of zo is komen kijken en dan moeten zoeken naar wat ze geplant hebben ......krijgen twee keer een schriftelijke waarschuwing ........is het dan nog .....wordt het lidmaatschap op gezegd en moeten ze de tuin schoon opleveren en anders krijgen ze hun borg niet terug!!
 8. Hoi Debje, Prachtige foto's ik kan daar niet genoeg naar kijken! Tomaten hebben ongeveer 30 liter potten nodig om echt tot een grote tomatenplant uit te groeien (heb ik ooit ergens gelezen ) Groetjes Betty
 9. Hahhaaa dat is iets wat ik vorig jaar echt geleerd heb labelen labelen labelen en nog is labelen en dit jaar heb ik niet een keer gehad dat ik niet wist wat ik verspeend had heerlijk!!! Al doende leert men!!!
 10. Welkom en het ziet er leuk uit! Heel veel succes!!
 11. Nee je kleinkinderen gaan voor alles is hier ook zo Ben!!
 12. Heel veel succes en gefeliciteerd hoor!!
 13. Mooie foto's en een zwarte framboos ik heb ze nog nooit gezien!!
 14. Leuk die hond Die kievitsbonen zien er goed uit zeg!!
 15. bettyboop49

  7 juli 2012

  Ziet er prachtig uit allemaal Ben ook die bloemkool zo mooi!!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.