Jump to content

fietstuinkabouter

Members
 • Posts

  80
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Utrecht
 1. Is er belangstelling voor éen openluchtplantjesruilochtend in utrecht bijv zondag 1 juni tussen 10 en 12d? Lijkt mij er leuk Maar is natuurlijk alleen leuk met andere plantjesliefhebbers. Het gaat om ruilen of uitwisselen tegen kleine bedragen. Laat ff weten of er animo is!
 2. Hoi Jane, Er komt een redelijk knolletje aan, en bloeien doen ze ook. Gr.
 3. Iemand nog ineteresse in aardpeer, deze week zo afhalen anders ga ik ze eruit spitten.... De ruimte wil ik graag anders gaan gebruiken. Gr
 4. Dag, Ik ga niet naar de forumdag, die is mij wat te ver weg. Opsturen is een optie, stuur maar even een PB, dan kunnen we verdere afspraken maken. Gr.
 5. ik weet helaas niet of het een herfst dragende of zomerdragende gele framboos is.
 6. Mijn pepermunt is flink aan de groei, zijn er mensen die een stekje willen. Ik wil graag ruilen tegen iets anders. Niet iets specifieks in gedachten. Het mag ook stekje van een leuke sierplant of zaden daarvan zijn.
 7. Ik heb gele framboosstekjes te ruil, is er iemand geïnteresseerd? Ik weet niet precies wat ik terug wil, doe maar een voorstel.
 8. Dag ik biedt capucijnerszaad aan. Ik wil dit graag ruilen tegen iets anders. Weet niet zo goed wat, iets bruikbaars in ieder geval. Graag een PBtje bij interesse... dan sluiten we e.a. kort.
 9. Hoi , ik zag dat je pompoenzaden aanbiedt? Heb je er nog , je zou mij er heel blij mee kunnen maken. Gr.
 10. Precies, ik hou het ook zo! Er staat al lekker wat ingemaakt wild fruit op de planken.
 11. ik weet nog iemand die er (deze week, 2 groot achtige struiken wit en paars) vanaf moet. Zelf twijfel ik of het voor mij passend is. Is wel provincie Utrecht.
 12. hallo, Langs de sloot, in een laag 1) ruige mest en daarbovenop 2) bagger heb ik pompoenplanten gepoot. Nadat ze de kou hebben overleeft willen ze ondankt 'goede' zorg slecht groeien. Terwijl we andere jaren de planten hun gang konden laten gaan en konden oogsten, wil het nu absoluut niet vorderen. Een deel heeft ochtendzon, een deel de middag en een ander deel de hele dag, maar dat deel staat er niet eens het beste bij. Wat zou het kunnen zijn dat dit dit jaar niet zo wil.Gr.
 13. Geen idee hoe je die opkweekt. Wij hebben een boom in de tuin. Onder de boom zijn uitlopers opgekomen. Het lijkt mij als je zo'n struik/boom wil dat je het makkelijkste kunt starten met zo iets..
 14. Ik heb evt. ook wel vers zaad (nog te drogen) van goudsbloemen, mocht je intersse hebben (geen flauw idee welk soort). Gr. Annemarie
×
×
 • Create New...