Jump to content

cyberpater

Members
 • Posts

  71
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Groningen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zo seizoen twee is begonnen. Sorry dat ik de winter niet zo actief ben rot tijd achter de rug maar goed ben nu weer lekker in de tuin bezig heerlijk. Wat gaan we dit jaar proberen. Sla (is alweer mislukt) Spinazie (ook niet goed gegaan) Aardappels (eerstelingen) gaan goed dit jaar Uien (stutgarde riesen) yup loof staat ook al boven Bloem kool (herfst reuzen) Net uitgezet dus ben benieuwd, zal alvast weer een nadenken hoe we koolvlieg er uit houden. Zal de komende dagen seizoen 2 bijwerken met meer foto's en tekst, ga zeker verder met de moestuin seizoen 1 was erg goed bevalen. Heb er een paar heerlijke maaltijden aan over gehouden.
 2. Ik denk dat Bit dit bedoeld, dus niks mis mee ze vormen daar gewoon nieuwe wortels.
 3. @Willie dit is dan de boom, maar ik te horen gekregen dat we in de woning mogen blijven wonen. Dus ik denk dat ik hem ga verwijderen.
 4. Dan heeft de zaden teler een fout gemaakt, want de zaden zaten in het zakje van de broccoli. En hij leek in het begin ook op en broccoli, dus nou weet ik het ook niet meer. Ik kijk het gewoon nog even aan in ik zie het wel. Bedankt weer voor de tips mensen, ben zo blij met dit forum
 5. Oké dan laat ik ze zo gaan, heeft afdekken bij veel regen val zin?
 6. Even een vraag over mijn bonnen, ze blijven zo klein. Moet ik me er zorgen om maken, en eventueel nieuwe planten, of ze gewoon laten gaan? Er staat ook een boom naast, die laat van die soort naalden los, mijn vriendin zegt dat het geen kwaad kan ik twijfel er over. Op de foto kan je de naalden wel zijn liggen.
 7. Volgens mij gaat er iets verkeerd met 1 van broccoli planten, ik heb het gevoel dat die door schiet. Graag jullie menig over dit probleem.
 8. Volgens mij gaat het goed, ik heb rond de kolen wat afgegraven maar kan daar niks vinden. Dus ik denk dat alleen de radijzen het slachtoffer zijn geworden. Ik zal voor volgend jaar om de kolen van netten plaatsen. Bedankt weer voor de tips allemaal.
 9. Nou de radijzen er uit gehaald, die waren dus allemaal door boord, dus ik wordt nu echt bang voor mijn kolen. Ik heb er as omheen gestrooid ik hoop dat dit afdoende is. Ik had ook gelezen dat de vlieg niet van een natte grond houd, kan iemand dit verhaal bevestigen? En dan had ik nog dit gevonden http://www.bayergarden.be/nl-NL/data/Products/b/Bio-pyretrex.aspx wel of niet doen? Ik wou eigenlijks zonder al die troep werken, maar als mijn kool planten er nu ook aangaan is dat wel erg zonder.
 10. Bedankt voor de tips allemaal, ik gelukkig uit lui heit het as uit de bbq nog niet verwijderd dus dan kan ik dat nog even nuttig gebruiken.
 11. Hallo, Ik heb gisteren een dood radijs planten uit mijn tuin gehaald, bij nader onderzoek bleek er koolvliegmade op te zitten. Wat moet ik nu doen? Wordt dit een plaag, want ik ben namelijk ook bang voor mijn bloemkolen en broccoli. Dus alle tips zijn welkom.
 12. Bit de mest die ik nu heb was eigenlijks de goedkoopste die er bij stond, wij hebben in Groningen een hornbach die was er goedkoop mee. Ik zal ook het andere product van ecostyle nog even halen. En als er wat meer resultaat is zal ik er nog even weer wat van laten zien.
 13. @ Robo erg interessant, ik heb hem ook even opgeslagen dank u wel
×
×
 • Create New...