Jump to content

JohnnyQ1

Members
 • Content Count

  149
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Bunschoten
 • OCCUPATION
  Jurist
 1. Ik heb ook last van hetzelfde probleem. Heb nu plastic potten zonder bodem om de planten heen gezet. Hopelijk redden ze het daar wel weer mee.
 2. En bij de Lidl vanaf woensdag ook groenteplanten. Niet helemaal duidelijk welke soorten. Wel in ieder geval tomaat en paprika. 1,19 per stuk. Mogelijk ook komkommer en courgette? (wel in voorgaande jaren).
 3. Ik heb ook van die gaten bij een rij aardappels zitten maar ik zie ze ook bij moestuinburen zitten bij bv wortels... heb nog niets kunnen vangen...
 4. Jaja hij is er eindelijk. De nieuwe tuinkist, gemaakt door mijn vader. Lekker ruim. Daarnaast schiet de tuin ook al op. Langzamerhand krijg ik de slag te pakken. Steeds iets meer in de tuin en steeds weer een nieuw stuk aanpakken qua onkruid. Een nieuwe schoffel helpt daar ook bij
 5. Ik heb nog een vraag over het afvoeren van de 'slachtoffers'. Mijn tuin zit vlak langs een sloot en ik ben gewend wat ik aan slakken vind daar met een boog in te werpen met de gedachte dat ik dan de vissen voer, maar weet iemand of de naaktslak vanuit de sloot mijn tuin weer vrolijk in wandelt?
 6. JohnnyQ1

  Zaden Lidl

  Die lijken inderdaad wel heel veel op de heilige bonen die ik ooit had...
 7. Nu we toch over uitlopers bezig zijn... kan ik een van die uitlopers hier in mijn tuin uitgraven, afsnijden van het hoofdstelsel en dan in mijn moestuin zetten op het complex? Wordt dat nog wat? Of moet ik dan inderdaad wachten tot hij na het seizoen sterker is geworden (en mijn vrouw al tig keer de neiging heeft gehad hem uit de grond te trekken? )
 8. Het is heerlijk om te zien dat mijn dochter door deze moestuintjes ook mee wil doen met de moestuin dus wat mij betreft een prima actie om de jeugd (en de oudere jongeren ) meer tuinbewust te maken. Door lieve vrienden en buren heeft ze haar bak al bijna vol en mist alleen nog zonnebloem, peterselie en radijs. Ik gok zo dat die er binnen een week ook zijn.
 9. Dit is een leerzaam topic! Ik heb buiten een aparte emmer staan voor wat naar mijn compostbak op de moestuin gaat en en de rest gaat in de groene gft bak van de gemeente. De lijst van de gemeente is beduidend langer dan wat ik in mijn compostbak hebben wil
 10. Het is dat ik regelmatig aan het werk ben, anders zou ik er naast gaan zitten
 11. Zie hier het voorzaaien is gestart en de eerste planten en zaadjes staan in de moestuin! De buurman was zo aardig een deel te frezen. Ben heel benieuwd wat me allemaal te wachten staat dit seizoen!
 12. Ik heb ook de eerste Rosanna uitjes gepoot. Daartussen een rijtje Nantes worteltjes om te proberen. Verder afgelopen weekend nog snel wat roze knoflook. Ook een rijtje spinazie en een paar koolplantjes van de Aldi om te proberen onder een tentje van fleece uitgeplant samen met wat sla.
 13. Ik kan dat gereedschap goed gebruiken op mijn nieuwe landje! Dus gauw meegedaan deze week Super actie!
 14. Zijn er mensen met goede ervaringen met die aspergeklauwen van de Aldi? Hoe verzorg je die?
 15. Moestuinaanbiedingen bij de Welkoop. Iemand ervaring net deze folietunnelkas?

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...