Jump to content

Barry77

Members
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Almere

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bedankt allemaal voor jullie reacties. Ik ga eens even kijken de aankomende dagen wat ik ga doen en zal een update plaatsen op het forum.
 2. Beste mede tuinders, Ik zou graag een water irrigatie systeem willen maken voor in de kas. Nu heb ik een 1000liter vat dat ongeveer 40cm hoog staat. Mijn idee is om een watertimer(op batterijen) te kopen met een druppelslang hier aan gekoppeld. Heeft iemand ervaring met een dergelijk systeem? Ik ben benieuwd of de waterdruk genoeg zal zijn en hoe lang de slang zou kunnen zijn. Groet, Barry
 3. Dank voor de reacties. Het lijkt inderdaad op valeriaan. En ik maar denken dat ik een bed dahlia's heb geplant. Ik had ze allemaal netjes uitgeschept en in een apart bed gezet.
 4. Ik heb verschillende plantjes uitgegraven. Er zitten vrij stevige wortels aan. De vorige eigenaar had hier wel dahlia's staan, maar ik heb de knollen uitgegraven afgelopen herfst. Kan een dahlia stekjes produceren uit oude wortels?
 5. Wie o wie weet wat dit voor plantje is. Ik dacht zelf aan dalhia's. Zou dit kunnen. Ze komen op verschillende plekken omhoog in mijn tuin. Groet, Barry
 6. Dank voor de reacties. Het is geen afrikaantje. Daar stinkt hij niet genoeg voor. Ik zal het verplaatsen naar het andere topic.
 7. Hallo, Ik kom op mijn tuin allemaal plantjes tegen waar ik niet van weet wat het zijn. Zijn dit toevallig dalhia's? Kan het dan ook zo zijn dat dalhia's zich verspreiden? Groetjes, Barry
 8. Bedankt voor alle info. Ik ga het gewoon proberen. Ik zal laten weten of het is gelukt.
 9. Aangezien ik pas ben verhuisd naar een andere tuin heb ik nog geen knoflook gezet. Is het nu te laat of kan ik het nog proberen?
 10. Voor de liefhebber. Ideaal voor in de moes/groentetuin. Blauwe 200 liter watertonnen: 17,50 euro Kunststof pallets: 14,00 euro Eventueel ook 1000 liter vaten. De watervaten zijn afkomstig uit de voedingsmiddelenindustrie. Hier hebben dus alleen voedingswaren ingezeten. Zoals sojaolie of kokosolie. Dus GEEN schadelijke stoffen. Bij grote afname kan er iets aan de prijs worden gedaan. Stuur een persoonlijk berichtje bij eventuele interesse.
 11. Beste Waaslander, Bedankt voor uw reactie. Ik denk alleen dat u een andere voorstelling hebt van mijn kas. De ruiten worden tegen een aluminium frame gezet mbv glas veren. Ik heb op mijn aluminium staanders geen rubber zitten. Het glas komt dus "koud"op het aluminium. Het enige dat het glas op zijn plaats houd zijn de glasveren.
 12. Weet iemand wat beter is? Ik heb een kasje dat ik aan het verplaatsen ben. Tijdens het verwijderen van het glas zijn er een aantal glasplaten gebroken.(alle glasplaten zaten gekit) Wanneer ik de kas opnieuw in elkaar ga zetten moet ik alles dat weer kitten of gewoon alleen de glasklemmetjes gebruiken.? Het is trouwens een aluminium frame met gewoon 3mm glas. Groet, Barry
 13. Dank je wel. Morgen zal ik hem maar naar zijn laatste rustplaats brengen dan.
 14. Sorry de fotos zijn iets te groot uitgevallen.
×
×
 • Create New...