Jump to content

Friezin

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Friezin

 1. Hier is mijn inzending: 14,9 cm langer gaan ze niet worden hier.
 2. Bedankt voor je snelle reactie. Ik ga zeker een mailtje sturen.
 3. Wij zijn verhuisd naar een woonboerderij en daar stonden al een aantal fruitbomen waaronder deze 3 peren: dit moeten volgens de vorige bewoner een stoof/handpeer zijn en dit een handpeer en de derde een stoofpeer: wie kan mij vertellen wat voor rassen het zijn?
 4. Nu nog leren de foto’s goed te krijgen
 5. Voor mij is het 21-1 begonnen, toen heb ik de eerste zaadjes gezaaid. Gister is de eerste boven komen piepen.
 6. Ik heb er geen ervaring mee. Wij hebben een berging bij frieshoutbouw.nl vandaan geplaatst en wel dus geen ergenissen van dat er iets niet goed past. En de prijs viel reuze mee vergelijkbaar met primablokhutten (en dan wel geplaatst).
 7. Ik probeer dit jaar tomaten en pepers in de kas. In de moestuin allemaal verschillende groentes van aardappels tot kool maar ik heb ook vruchtenstruiken en bomen (kruisbessen, framboos, appel en stoofpeer)
 8. Ik ben een Friezin en kom uit het noord oosten van Friesland. Dit is het tweede moestuin jaar voor mij. Ik heb een tuin van 75m2 en in de achtertuin heb ik een kas van 191/253/201 met veiligheids glas. De kas komt bij Tuinkassenwinkel vandaan. Ik wens iedereen een goed moestuinseizoen. Jammer dat ik te laat ben om mee te kunnen doen met de wedstrijd van wie heeft de grootste.
×
×
 • Create New...