Jump to content

mulch

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  overijssel
 1. Bij zadenenzo.nl kun je kleine hoeveelheden bestellen.
 2. Hai, Ik heb de site van diana's mooie moestuin doorgespit en aan de hand daarvan een lijst gemaakt met rassen die ik graag wil gebruiken. Nu kan ik ze op internet lastig vinden, of in hele grote hoeveelheden. Is er iemand die van onderstaande lijst zaden heeft en bereid is (tegen betaling natuurlijk) me wat op te sturen? moestuinlijst paprika: orange bell early calwonder tomaat: costoluto genovese gardeners delight aubergine: early black egg morden midget komkommer: platte bak: bella f1 of bastos f1 pompoen: butternut spaghettipompoen courgette: patty pan blade beauty tuinboon: ariematel wit stereo of vectra capucijners blauwschokker (klim 1.80) desiree (80 cm) peulen/erwt oregon sugar pod (80 cm) carouby de mausanne (reuze peul) 1.60 m bonen stok: pastoral biet: regala of kogel cylindra (late soort)
 3. Iemand toevallig hier zaden van? Te ruil: Zaad voor afrikaantjes, hibiscus, goudsbloem.
 4. Knolraap en koolrabi ga ik nog niet doen. Ik heb het boek "de moestuin van mme zsazsa" en die hanteert deze indeling. Ik wil idd dat soort plantjes erbij zetten. Pff ik vind het best lastig, een loei van een moestuin van 200 m2 en dan goed beginnen.
 5. Mijn volkstuin is een lang smal stuk. (ongeveer 5 keer 40). Ik wil wisselteelt gaan doen, maar dan wel in groentebedden achter elkaar. Hoe denken jullie over deze indeling? aardbeien peulgewassen koolgewassen bladgewassen kas vruchtgewassen wortel bol knolgewassen aardappelen
 6. Hai, Mijn perzikenboom heeft ieder jaar de krulziekte. Iemand tips om te voorkomen/behandelen?
 7. mulch

  Even voorstellen

  Bedankt voor het welkom . Er worden al voorzichtig plannen gemaakt voor de indeling. Ik ga hier eens even neuzen of er een topic is met voorbeeldjes ed.
 8. Hallo! Ik wil me hierbij even voorstellen. Samen met een vriendin ben ik zojuist de trotse huurder geworden van een volkstuin van 200m2. Er is nog heeeeeeel veel werk aan de winkel, maar we zitten vol plannen. Tot nu toe heb ik wel ervaring met heel veel opkweken (komkommers, meloen, tomaten, paprika's, pepers) en deze in mijn eigen stadstuin met muurkasje zetten. Veel te veel op een veel te kleine ruimte. Daarnaast verbouw ik al een paar jaar bonen/peultjes enz. in het klein in mijn tuin. Vanaf nu dus het echte werk. Ik hoop hier ervaringen uit te wisselen en veel tips en idee├źn op te doen.
×
×
 • Create New...