Jump to content

Nathanya

Members
 • Posts

  142
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Nathanya

 1. Envelop 'heen' is zaterdag bij mij aangekomen en gaat vandaag door naar Gerda met T&T 3SOPKZ1371577. Een kleine tip, ik maak en print het verzendlabel thuis, scheelt toch weer € 0,45
 2. @Niika, ach mijn hulpaanbod was van februari 2016... Ik gok zo dat als je wel eens hulp nodig hebt dat je dan dat soort berichten bewaart. Ik zal me in ieder geval niet meer voor hulp aanmelden.
 3. Ik doe graag weer mee. Ik begrijp dat er geen extra hulp nodig is op hq?
 4. Ik krijg een reactie van Rabarber dat ze de derde envelop al heeft gehad. Ik stuur een bericht naar Wortel, dan is de vlop iig bij mij weg. (A)
 5. Mag ik een adviesje? Ik heb op 4 oktober Tanja65 een PB gestuurd, en omdat ik niets hoorde, Rabarber op 9 oktober. De laatste in de lijst is Wortel. Zal ik, omdat het toch het einde van het jaar is, nog even wachten, of toch door naar Wortel?
 6. Ik heb op 4 okt een pb naar Tanja65 gestuurd, maar die staat nog in mijn postvak uit. Ik ga nu Rabarber een mail sturen. (envelop A)
 7. Envelop A is gisteren binnen gekomen en kan hopelijk morgen door. Tanja65 heeft van mij een pb-tje
 8. Vlop B gaat vandaag naar Tanja65 met T&T 3SOPKX2867994
 9. Goedemorgen allen, Vlop B is hier donderdag binnengekomen en gaat zsm door.
 10. Envelop C gaat vanavond onderweg met T&T 3SOPKX1961150.
 11. Ik heb afgelopen zaterdag envelop C doorgekregen. Rustavi heeft een PB. Ik probeer om weer wat diversiteit in de enveloppe te doen. Ben benieuwd naar de andere vloppen
 12. Ik was zo enthousiast begonnen, veel te veel gezaaid, zoveel mogelijk een plekje buiten en een aantal in de kas in een balkonbak gezet. Die zijn zo mogelijk nog kleiner gebleven dan de plantjes buiten. Veel te weinig tijd in de tuin doorgebracht, waardoor de wedstrijd eigenlijk geen prioriteit meer voor me was. Ik zag wel van de week de grond bezaaid met hulsjes. Van het weekend toch nog maar eens kijken of er nog wat te redden is. In ieder geval niet voldoende om van belang te zijn in de ranglijst....
 13. Ik schaam me een beetje , ik heb nog steeds niets laten weten over de plantjes die ik kreeg op de MTFD. Nu dan toch maar een update: Cayenne van HenkG, heeft het heerlijk gedaan in de kas, gaat trouwens nog goed. Nog steeds bloemetjes en kleine pepertjes. Namens echtgenoot; bedankt, Henk! Kruisbestomaat van Goldfish, wat een joekels van planten!! Dat had ik niet zo verwacht. Ik dacht, kleine tomaatjes, kleine plantjes. Daarom heb ik ze in een balkonbak op de vensterbank in de kas gezet. Wel veel tomaatjes vanaf gehaald. Volgend jaar wil ik ze graag weer, dan mogen ze buiten, lekker groot groeien. Dan maar eens kijken voor tomatenkaviaar… Goldenberry van (weet ik echt niet meer), heeft in een flinke pot op de tuintafel gestaan. Af en toe wat besjes van geplukt, maar ik vond ze niet echt lekker. Geen herhaling… Chayote van Kibas (?), die heeft niets gedaan helaas. Ik heb m nog een tijdje in de warme vensterbank in de keuken laten liggen, maar dat heeft niet mogen baten. Ik blijf er benieuwd naar, maar door tijdgebrek in ieder geval niet aankomend jaar. Framboos aardbeitjes. Ik had de helft van een kluitje van iemand. Ze staan lekker op hun plekkie en hebben al wat aardbeitjes gegeven, heerlijk! Volgend jaar zullen ze vast goed gaan geven.
 14. ik heb vorige week mijn adres aan Samantha gegeven, Heb zin om weer lekker te snuffelen
 15. Heftig... Sterkte de komende tijd. Ik hoop dat je je rust vindt en lekker in je vel komt. *wil wel knuffel geven*
 16. Nathanya

  Venkel oogsten?

  Diana, van dianasmooiemoestuin zegt dat het blad ook er lekker is voor thee, samen met citroenmunt.
 17. Mijn eerste gedachte is Kweek, vanwege de rode stengels. Naar onkruid
 18. Als je (al wat grotere) planten hebt zou ik het nog wel doen. Ik zou niet meer zaaien.
 19. Envelop A is hier gisteren aangekomen en vandaag onderweg naar WenWolf.
×
×
 • Create New...