Jump to content

akroma

Members
 • Posts

  135
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Arnhem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het lijkt wel een soort rot te zijn. Maar ik heb aardig wat tomatenplanten dit jaar. Ik vrees dat met het huidige weer het onmogelijk is om alles droog te houden. Maar ik ga mijn best doen! Ik zag gisteren ook een aantal bladeren waar water op bleef liggen in een plasje.
 2. Grote kans idd dat het bladluis is. Ik heb dat binnen ook altijd met pepers en paprika's. Kan het zijn dat hij op de tocht staat ongemerkt?
 3. Nieuw potentieel probleem geconstateerd bij mijn tomaten. De bovenste tomaat heeft een bruine rand om de kruin. Is dit normaal? Heb dit ras nog niet eerder gekweekt.
 4. Hoi allemaal, Heeft er iemand ervaring met cityplants.nl? Ik ben op zoek naar potten van 10 liter en zij hebben aantrekkelijke prijzen. Dus ik was benieuwd of iemand weet of dit bedrijf te vertrouwen is? Bij voorbaat dank!
 5. Aan de meesten zitten gewoon (gezond lijkende) tomaten. Planten zelf lijken ook prima. Ben wat huiverig geworden na het tomatendrama van 2019 in mijn tuin
 6. Thanks! Ja de planten zien er over het algemeen verder goed uit.
 7. Ik heb maar 1 foto genomen omdat de camera moeite had met focussen. Maar ik kan het wel zien op die foto. Je ziet dat de groene blaadjes bij de vruchtjes zwart kleuren. De meest linker vrucht heeft wat zwarte plekjes. De meest rechter van de 3 zijn vrijwel geheel zwart. De middelste lijkt nog niet echt aangetast.
 8. Hoi allemaal, Ik vrees dat mijn tomatenplanten ziek zijn. Op de bloemen/bij de vruchten zitten zwarte plekken die duiden op rot (blossom end rot?). Ik zie ook op sommige bladeren roestplekken. Al lijken ze verder nog vrij goed eruit te zien. Is dit een enorm probleem, en zo ja kan ik er iets aan doen?
 9. Te veel mest zou kunnen idd. Is Als het calcium tekort is, hoe kan ik dat het beste oplossen? Luizen had ik al gecontroleerd, die zie ik niet.
 10. Hoi allemaal! Ik heb problemen met mijn peper en weet niet goed wat het probleem is hier. Ik heb al gegoogeled maar kwam mijn specifieke probleem niet tegen. Zie hier ook zo snel niet iets al zal het wel eerder besproken zijn. De bladeren krullen wat en er zitten allemaal bellen in/bubbels op bovendien hebben ze wat vlekken. Het lijkt allemaal aan de bovenkant te zitten.
 11. Ik meng het momenteel met turf, maar realiseerde me dat turf sowieso al een groot aandeel heeft in de potgrond mix, dus of dat nou zo veel bijdraagt vraag ik me af.
 12. Ik heb verschillende merken potgrond geprobeerd, eigenlijk allemaal hetzelfde resultaat (o.a. pokon en intratuin huismerk)
 13. Diameter van 45 inch. Inhoud 35L. Zijn toch wel vrij grote potten.
×
×
 • Create New...