Jump to content

Nieuw

Members
 • Posts

  233
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Nh

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aha oké, dacht dat velen die het zelfde zijn met andere kleur aan de kop. Of het zelfde schade geven is een andere vraag.
 2. Had ik op YouTube gezien iemand had elke jaar last van en hem koste per jaar paar paar planten van 5 / 6 jaar oud UBC-1 onderstammen. Elke keer herplant hij nieuwe omdat niet te redden zijn, kevers boren door de wortels waardoor geen voeding meer naar boven gaan en droogt uit. Zijn alle soorten het zelfde? @rorror zo dacht ik ook.
 3. Wilde even update plaatsen. Het ziet nog goed uit:
 4. Inderdaad, het is een stekhout. Sorry, met een plant bedoelde ik meer verse scheuten/takken.
 5. Het groeit heel traag en de schade gaat sneller dan groeien. Er staat niks in de weg dat de bladeren tegen aanstoot maar als alle bladeren van af vallen en weer nieuwe aangroeien in plaats van uitdrogen dan maak ik mij geen zorgen om.
 6. Heeft iemand ervaring met boomzakken als deze? https://baumbad.nl/collecties/shop. Meeuwen houden van vuilniszakken zakken.
 7. Hazelaar of amandel? Kastanje?
 8. De vlekje wordt alleen maar groter en derde blad heeft het ook al gekregen. Moet ik dan nog steeds geen zorgen om maken?
 9. Je hebt ook goede aaltjes, dat heb ik een keer gebruikt, je lost het op door in de water te strooien en nadat niks eten valt gaan ze weer dood.
 10. Klopt dit? https://youtu.be/ZrogAKO3dhI
 11. Website reageert heel traag (tijden inloggen en topic openen) waardoor inloggen en topic openen niet lukt. Na paar keer proberen heb ik nu geen tijd om weer lange teksten te plaatsen. Het is nu te laat om foto van te maken en ik was ook laat vrij, zonder foto`s is moeilijk om te oordelen maar als nog wilde ik het begin maken. De plant is abrikozen, zit in de pot en gezond ziet die er uit dus geen beestjes of verkleuringen, verder groeit het rustig met nieuwe bladeren (verder zijn er geen oude bladeren). Sinds paar dagen geleden zag ik zwarte puntje aan de rand van de blad en vandaag kreeg tweede blad het zelfde probleem, nu ben ik bang dat de zwarte stuk steeds verder loopt naar binnen. Afgelopen dag was lekker zonnig dus had ik in de zon geplaatst, daarna zag ik zwarte puntje op de rand dus gelijk van de zon weggehaald en vandaag in het schaduw kreeg tweede blad het zelfde probleem. Heb het opgezocht maar kon niks vinden buiten verkleuringen, er zit ook geen beestjes of wat dan ook aan de onderkant of bovenkant. Zwarte rand aan de punt moet vast wel algemene probleem zijn denk ik. Adviezen zijn welkom!
×
×
 • Create New...