Jump to content

xxgerdaxx1

Members
 • Posts

  58
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Hoogeveen
 1. Ik zie op de t&t dat de doos bezorgd is! Goed aangekomen dus?
 2. Kruidenvrouwtje ik heb je t&t gestuurd, hij komt eraan! Veel plezier ermee!
 3. Doos is binnen!! Wauw!! Maandag stuur ik hem weer door!
 4. Dank je voor je reactie Kruidenvrouwtje! Idd, lijkt mij ook, informeren bij PostNL. Jammer dat het daar vaak toch mis gaat..
 5. Hoi!! Jazeker, ik zal kruidenvrouwtje een pb doen, en dan stuur ik hem aan haar door zodra ik hem heb. Is de doos al onderweg naar mij?
 6. Ik word hier zó nieuwschierig van ik heb je trouwens mijn adres gestuurd nasuada!
 7. Ja, en vandaag ook nog wel online geweest. Misschien is er wat gebeurd ( privé), maar een reactie of een pb naar iemand zou dan fijn zijn.
 8. Ja ok. Ik heb dit ook een keer gehad, dat de track en tracé aangaf dat het pakketje bij mij was aangekomen, maar ik had niks. Toen belde ik, en toen stond er in hun systeem een extra notitie ‘ afgegeven bij nr.8’. (Buuf). Zo bedoelde ik.
 9. Haha wel een beetje herkenbaar met die zaden. Ook wel weer leuk..verrasings opkomsten. Misschien is het inderdaad een goed idee om diegene die niet reageren even onderaan de lijst te zetten. Dan kan de laatste het nog een keer proberen. Want als ze tussendoor wel reageren, dan wordt het misschien wat onduidelijk. Nu zijn er niet zoveel die meedoen, maar met een langere lijst vooral. ( en ik wil natuurlijk heeeeeeeel graag die doos zien )
 10. Nee ik denk dat Nasuada bedoeld dat een andere envelop al vanaf 23 maart stagneert. Staat dat hij afgeleverd is, maar ze heeft zover wij weten niks ontvangen. En Kruidenvrouwtje heeft daar niet meer op gereageerd. Zou jammer zijn als dat met de doos ook gebeurd. Ik denk dat ze dat bedoeld.
 11. Jammer hoor, het ging zo goed! Volgens mij is Kruidenvrouwtje woensdag nog wel online geweest. Maar heb je PostNL al gebeld? Of waar je het ook mee verstuurd? Misschien kunnen hun zien wanneer en waar het is afgegeven?
×
×
 • Create New...