Jump to content

Plotiemoos

Members
 • Posts

  269
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Swifterbant
 • OCCUPATION
  Brandpreventist/BHV

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb een heel aantal gele framboos iemand interesse? Verzenden gaat via dhl. Of ophalen in swifterbant. 1euro per wortel tot 5 euro. Dit is voor verpakken enzo. Iemand interesse?ik heb geen idee hoeveel ik er heb, maar zeker 3 personen kan ik blij maken.
 2. Ik had mijn bijdrage nog aangepast, maar nog niet verwerkt. mag dit nog? Zo ja, wil ik gaan voor 11.453
 3. @rorror veel pepers aan 1 plant. Ik vind ze heel mooi. Als je ze wilt be jij de laatste die nog kan bestellen. Ik ben niet al te vaak online. Er kan weer wat dagen overheen gaan voor ik hier ben.
 4. Ik heb Rawitzaadjes liggen voor de liefhebber. Rawit is thaise peper en behoorlijk scherp. Wie heeft interesse? Ik vraag 1 euro inclusief verzendkosten binnen Nederland.
 5. In maïzena mixen en dan uitzaaien. Tevens doe ik een rug maken, schuttingplanken aan de zijkant van de ruggen (de lange zijden). Dan nog een vliesdoek eroverheen om het vocht goed vast te houden.
 6. Zucht... Al jaren komen de wortels niet op. Nu nieuwe manier opgepakt om te zaaien en nu had ik best veel wortels. Half juli gekeken en toen waren ze nog veel te klein. En ineens was het begin oktober.... Te druk geweest met de verbouwing thuis dat ik niet door had dat de tijd zo snel ging en nu hele grote wortelen die gekookt echt niet lekker zijn. Had ik niet verwacht eigenlijk. Dus heb ik eindelijk wortels, vergeet ik ze.... dus mislukt.... helaas. Volgend jaar nieuwe kansen
 7. Aankomende dinsdag krijg ik Thaise peper.... Ik ben niet bekend in de peperwereld, maar deze schijnt wel redelijk scherp te zijn. Hij heeft rode, witte en oranje. Ik denk dat ik 10 struiken krijg welke hij afknippen en met struik en al de vuilniszak in gaat. Afijn, als het genoeg is wat er aan zit, iemand interesse in Thaise peper zaadjes? Of zelfs vruchten? Voor 1 euro stuur ik je wat op. Postzegel.is geloof ika 80 cent ofzo...
 8. Plotiemoos

  Pompoen 2022

  Ik.geniet van de foto's. Wat een mooie zitten er tussen. Ik heb geen idee welke pompoenen er bij mij opkomen. Op mest heb ik ze nog nooit geplant, ik zet ze in de kleigrond. De pepo stock wil ik ook die is erg gaaf!!! Als ik er aan denk, ga ik foto's maken
 9. Als dit hetzelfde programma is als een paar jaar geleden, 1 van de moestuinders op ons complex heeft meegedaan. Was erg leuk!!! Maar het draaide echt op het culinair bezig zijnet je eigen groente, ipv dat er ook gekeken werd naar je groentetuin
 10. @Patrijs maar als je het vocht onttrekt,en je maakt het in, dan wordt het toch weer sappiger. Dan is het nut van de pekel toch ook weer verdwenen?
 11. Mijn komkommerplant staat nog wel, het enige groene is de komkommer, de rest is wit en bruin van de meeldauw. Gisteren keek ik even wilde wat onkruid weghalen en mijn beoogde winnaar buitenteelt viel er zo van af. Hij hangt al een hele tijd en wordt nog niet geel. Hij is ook niet extreem dik, ik.heb kortere gehad welke dikker waren. Ik heb hem opgemeten met een plankje erbij. Zie foto, de nieuwe nummer 1 van de buitenteelt. Zorgvuldig opgemeten met behulp van een plankje. 36,4 cm Een kleine wijziging in mijn post, dit is de komkommerplant..... Dat groene wat je ziet is de laatste komkommer. Die is nu ook weggehaald, die was omg 24 cm.
 12. Gewoon een vraag, ik lees her en der dat de komkommer gepekeld wordt voor inmaken. Wat is hier de reden van? Ik doe het altijd zonder pekelen en ze smaken altijd prima. Dus eigenlijk ben ik gewoon benieuwd waarom.
 13. Hier werken de komkommers niet mee. Dankzij de wedstrijd heb ik een paar sonja's. Maar mijn eigen komkommerplantjes hebben welgeteld al 0 komkommers gegeven.
×
×
 • Create New...