Jump to content

Plotiemoos

Members
 • Content Count

  163
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Swifterbant
 • OCCUPATION
  Brandpreventist/BHV

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb nu dit. Ben ik al best trots op. Ze zitten er nu 4 weken in.
 2. Plotiemoos

  Bospeen

  @Amrutten Wat een duidelijk antwoord. Bedankt!!! Ik ga gewoon proberen. Ik ga ook even bij vd wal kijken, ook bij garantzaden
 3. Plotiemoos

  Bospeen

  Door de bomen het bos niet meer zien. Ik ben op zoek naar de zaden van de bospeen. De wortels die bij de Albert Hein liggen. Ik kan ze niet vinden in een webshop. Weet iemand welke wortel ik moet hebben voor de bospeen? Bij de groenteboer wel eens wortels gekocht maar die smaakten echt zo anders... Hopelijk kan iemand mij helpen zodat ik de bestelling kan plaatsen.
 4. Ik heb gisteren wat apparaatjes in een potje gedaan, in een leeg aquarium gestopt, en een daglichtlamp erop. Ik ben reuze benieuwd of het gaat lukken. Zo niet dan heb ik geen paperplantjes dit jaar en het aquarium gaat dan gevuld worden met garnalen van 1,5 cm. Die vind ik zooo leuk
 5. Ik doe mee, gewoon voor de wedstrijd. Ik vind knolvenkel echt niet lekker. Maar ik doe mee voor de uitdaging.
 6. Waar woon je? Ik wil minderen met mijn gele framboos, dus die mag je komen halen. Ik woon in Swifterbant bij Lelystad. Mocht je in de buurt wonen... Ik heb zondag een bestelling gedaan bij www.dezaden.nl Oa winteruien besteld.
 7. Vandaag heb ik mijn 5 sportmomenten weggehaald. Alle 5 dezelfde symptomen waarvan 1 heel erg. Deze had ook een heel gaat en er kwamen zwarte kleine vliegen uit. Bij openbreken ook kleine bruine zaadjes, ovaal. Althans zo leek het maar kan ook larven van de vlieg geweest zijn. Zie foto. Weet iemand wat dit is?
 8. Niet vandaag maar wel gisteren en donderdag alle pompoenen en sierkalebassen van de tuin gehaald. Vandaag een aantal verkocht dmv een vrijwillige bijdrage. Ik mag niet verkopen van de gemeente. De volkstuin pacht van de gemeente. En ik wil niet de tuin af gezet worden. Maar de jongens (4 & 5jr) hebben weer een leuk zakcentje erbij . Ik hoef niet rijk te worden hier van en de oudste wilde centjes verdienen. Haha.
 9. Ik was iets te enthousiast met snoeien van de pompoenplant en. Ineens had ik drie baby boo pompoentjes erbij zitten. Dus die gelijk maar weggegeven aan moeder van vriendje van zoon.
 10. Leuke topic. Ik zie hem nu pas... Wij eten geen pompoenen maar gebruiken ze voor de sier en mijn zoon van 5 wil geld verdienen dus gaan we verkopen met een vrijwillige bijdrage. Commerciele verkoop mag niet. Ik zal foto's maken en hier plaatsen. Ik heb ook sierkalebassen. Ze bestrijken een groot deel van mijn tuin maar ik geniet er erg veel van.
 11. Bij mij is de paprika hopeloos mislukt. Ik had 5 plantjes en geen paprika.... Volgend jaar maar weer beter.
 12. Iemand interesse in Vreeken over te nemen? Hij staat te koop. Ik krijg even de link hier niet goed geplaatst vanaf mijn telefoon, maar die Vreeken gaat stoppen
 13. Hier waarschijnlijk de broccoli. Staan al maanden maar nog niks aan bloem te zien.... Wel voor het eerst in 8 jaar een wortelopbrengst. In al die jaren totale oogst 5 wortels, nu ineens een mooie rij wortels. De aanhouder wint.
 14. @HuubvG ik zag dat mijn naam nog openstond als deelneemster. Ik had me alleen al ergens in maart/april afgemeld.mijn lieve zoon vond de plantjes niet mooi en heeft ze uit de potjes getrokken en op de grond gegooid. Ik kwam er alleen te laat achter dus alle plantjes waren ondertussen verdroogd. Mijn "titel verdedigen" aspiraties waren snel vervlogen...
 15. Iemand interesse in paarse lupine zaden? Ik krijg van de medetuinders veel complimenten over hoe mooi en groot ze zijn. Ik heb erg veel zaden. Voor 1 euro stuur ik je een aantal zaden. Geen foto, want zoals voor mij te doen gebruikelijk, vergeet ik dat... Ik ben niet vaak online, het kan dus een paar dagen duren voor je reactie krijgt.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...