Jump to content

welcometorapture

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Antwerpen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik necro eventjes met nog wat foto's voor een "tweede mening": ik vermoed dat het nog steeds om slakkenvraat gaat, maar dan toch ninja-slakken: ik zie geen slijmsporen, en ze bijten niet in de slakkenkorrels die ik strooide (vandaar mijn twijfel en nieuwe post). Pas uitgekomen boontjes en aangevreten radijs: @weknow: thanks voor de tip, is nog eventjes wachten op compost hier, we hebben het huis pas even geleden aangekocht
 2. Klopt, korreltjes sinds vanmiddag, omdat ik vermoedde maar niet zeker was bedankt!
 3. Beste moestuiniers, Ik plantte een week geleden mijn boontjes uit en had meteen prijs qua bladluis. De bladluizen zijn ondertussen geplet en ik blijf opvolgen, maar ik merk veel schade aan de bladeren. ZIe bijgevoegde foto: is dit vraatschade door de bladluis, of komt het door iets anders (slak ... ?). Kwestie van weten of en hoe ik de schade kan voorkomen. Vriendelijk bedankt!
 4. Heb het gevoel dat de rechtse pepers nogal slungelig uitgroeien. De andere, linkse potjes zijn later uitgeplant en hebben geen last van ‘slungeligheid’. Kan ik dit nog rechttrekken (en gaat het überhaupt een probleem zijn?).
 5. Pepertje ontkiemd met drie kiemblaadjes, een buitenbeentje. Heeft iemand dit al eens gezien?
 6. Beste moestuiniers, Na de zonnige, warme week begon ik enkele witte spikjes op mijn erwtenplantjes te ontwarren. Ondertussen staan allebei de rijen redelijk vol. Online vond ik geen diagnose (maar waarschijnlijk zocht ik niet efficiënt genoeg, ik ben nog een leek). Beide rijen staan onder een tunneltje met gaatjesfolie. Mogelijk een schimmel?
×
×
 • Create New...