Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Ruccola pesto


Thessa

Aanbevolen berichten

ik heb geprobeerd ruccola pesto te maken,

maar helaas blijft de smaak niet wat ik had verwacht,

ik heb gebruikt;

flinke hoeveelheid ruccola, ( 2 sla zeven vol )

pijnboompitten 2 zakjes even opgebakken

zakje parmezaansekaas

zout , peper

olijfolie

dit alles door de hakselaar

omdat het echt veel te bitter was 2 flinke scheppen suiker er door

maar smaak is niet echt favoriet....

jullie een idee ??

ik wilde het bewaren in porsies in de koelkast en vriezer , vandaar de hoeveelheid....( en het was flink klaar om te oogsten

oo zie net dat ik het niet onder recepten plaats...hoe kan ik deze verzetten ?

kijk eens op mijn site www.jamenzo.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tipje:

Als ik pesto maak, dan vermaal eerst ik alle ingrediënten apart, tot ik ze goed vind.

Pas daarna roer ik alles door elkaar.

Dit om te voorkomen dat de hardere ingrediënten te grof blijven, of de zachtere ingrediënten te papperig worden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 year later...

ik lees nu pas dit berichtje over rucolapesto. Toch even een antwoordje, wie weet is iemand er toch nog iets mee.

Ik maak lekkere rucolapesto met volgende ingrediënten: rucola, noten, knoflook, olie, citroensap en zout. Vooral die laatste 2 zorgen ervoor dat de bittere smaak naar de achtergrond verdwijnt!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 8 maanden later ...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...