appelvrouw Geplaatst: 4 september 2014 Geplaatst: 4 september 2014 Vanavond pompoensoep gegeten met schijven blauwe mais. Heel erg lekker. Deze soep zou ik vaker willen maken. Kan ik de mais invriezen in schijven, rauw? Quote We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
RobO Geplaatst: 5 september 2014 Geplaatst: 5 september 2014 wij vriezen ze geblancheerd in om de zoetheid te bewaren Quote
Piroska Geplaatst: 5 september 2014 Geplaatst: 5 september 2014 uh appelvrouw, stomme vraag wellicht maaruh, maisschijven? Wat zijn dat? Quote http://piroskainpaprikaland.blogspot.nl/
appelvrouw Geplaatst: 5 september 2014 Auteur Geplaatst: 5 september 2014 Een maiskolf in schijven gesneden misschien had ik plakken moeten zeggen? ( raak soms het goede nederlands een beetje kwijt )Dit is geen zoete mais Rob, maar misschien toch een goed idee... Quote We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Piroska Geplaatst: 5 september 2014 Geplaatst: 5 september 2014 Ahhhhh OK, nooit aan gedacht dat je het binnenste van die plak dan ook kan eten. Quote http://piroskainpaprikaland.blogspot.nl/
appelvrouw Geplaatst: 5 september 2014 Auteur Geplaatst: 5 september 2014 Nou nee Piroska. Zoals wij het doen: plakken maiskolf in de soep leggen we tijdens het eten even op de rand van het bord en knabbelen ze later af.. Quote We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
angela († maart 2025) Geplaatst: 5 september 2014 Geplaatst: 5 september 2014 Ik heb die van mij ook eerst even gekookt voor ik ze in de vries gooide. Quote
appelvrouw Geplaatst: 5 september 2014 Auteur Geplaatst: 5 september 2014 De mais maar met kolf en al ingevroren..ik snij er wel plakken van als ik soep maak Het is Mexicaanse mais, blue hopi en ox. green dent Quote We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.