Geplaatst: 4 september 201411 j Vanavond pompoensoep gegeten met schijven blauwe mais. Heel erg lekker. Deze soep zou ik vaker willen maken. Kan ik de mais invriezen in schijven, rauw? We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Geplaatst: 5 september 201411 j uh appelvrouw, stomme vraag wellicht maaruh, maisschijven? Wat zijn dat? http://piroskainpaprikaland.blogspot.nl/
Geplaatst: 5 september 201411 j Auteur Een maiskolf in schijven gesneden misschien had ik plakken moeten zeggen? ( raak soms het goede nederlands een beetje kwijt )Dit is geen zoete mais Rob, maar misschien toch een goed idee... We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Geplaatst: 5 september 201411 j Ahhhhh OK, nooit aan gedacht dat je het binnenste van die plak dan ook kan eten. http://piroskainpaprikaland.blogspot.nl/
Geplaatst: 5 september 201411 j Auteur Nou nee Piroska. Zoals wij het doen: plakken maiskolf in de soep leggen we tijdens het eten even op de rand van het bord en knabbelen ze later af.. We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Geplaatst: 5 september 201411 j Ik heb die van mij ook eerst even gekookt voor ik ze in de vries gooide.
Geplaatst: 5 september 201411 j Auteur De mais maar met kolf en al ingevroren..ik snij er wel plakken van als ik soep maakHet is Mexicaanse mais, blue hopi en ox. green dent We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.