Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Deelnemers gezocht voor themadag Intratuin Heerhugowaard


Aanbevolen berichten

themadag-eetbare-tuin-website-header.png?ep=6WaOQvVt0FxRYiFVLesU3-ow5yj_RcgU6ZA4g0obr_XI0Ezw5rNFuVR3D2ox9uCjI4VqarT-w5Y0AN_CEglpPg,,

 

Ontdek op zaterdag 11 april alle tips & tricks om zelf kruiden, groenten en fruit te verbouwen in je achtertuin, voortuin of op je balkon! De gehele dag leggen we stap voor stap uit hoe je zelf je eigen eetbare oase kan maken. Van grondsoort tot standplaats en van eetbare bloemen tot diverse fruitsoorten. Onze kok demonstreert bovendien hoe je je oogst verwerkt tot een culinair hoogstandje!Kom je ook (proeven)?

 

 

Aldus de flyer die we momenteel, bij Intratuin Heerhugowaard, verspreiden! Een paar weken terug het voorstel gedaan om een themaweekend te organiseren omtrent de Eetbare Tuin. Dat werd hem helaas niet, maar een themadag was wel mogelijk. Toevallig ook nog in het 'kom in de kas'-weekend (zaterdag 11 april).

 

Qua marketingcommunicatie en invulling loopt het al lekker, maar toch blijft het een uitdaging om er écht een enorm goed gevulde dag van te maken. Alleen een extra kraampje ergens in een hoekje, dat kan je geen themadag noemen.

 

Vandaar dat ik hier een topic plaats. Zijn er mensen die over specifieke kennis, creativiteit, producten, of dergelijke bezitten en het leuk vinden om deel te nemen aan deze themadag? Verras me! Ik sta open voor alle voorstellen. Of je nou zelf honing maakt, een kwekerij hebt, vrijwilliger bent bij een kruidentuin, mensen graag uitleg geeft over het kweken van pepers. werkelijk alle ideetjes zijn welkom, ruimte en materiaal zoals tafels hebben we meer dan voldoende. Als je producten hebt die niet te veel met ons assortiment concurreren, dan mag je zelfs die komen verkopen. Wie weet houden we er nog een mooie samenwerking aan over voor in de toekomst

 

Om een beeld te krijgen bij de themadag:

fNIGGuq.pngMRSwOOd.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...