Geplaatst: 11 september 201510 j Op de zoekfunctie vind ik wel enige uitleg ,over hoe varkensvlees kan worden ingelegd. Op het www, krijg ikniet echt antwoordt, alleen over vlees wecken. En over nat pekelen. Maar wat ik bedoel,is het vlees met een combi van zout/suiker/kruiden insmeren, en dan drogen.Vlees inleggen: kan dat met al het vlees? Dus ook met wild, (haas, eend ?) Welke delen kan ik dan het beste gebruiken?
Geplaatst: 11 september 201510 j Je bedoelt meer een soort van 'Jerky' ? Of 'pekelvlees' ? Die 2 kan je met van alles maken, staat in mijn Vinexjager boekje Je zou wat in het Engels kunnen zoeken. In mijn boekje doen ze er zo makkelijk over dat er amper uitleg bij staat. Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Geplaatst: 11 september 201510 j Auteur Sjee,die heb ik ook,ik ga ff in mijn kast zoeken. Thanks! Ik zal eens op beef Jerkey zoeken.
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.