Cees Tabak Geplaatst: 16 september 2016 Geplaatst: 16 september 2016 (aangepast) Hai daar, iemand enig idee wat de vlekken op onderstaande foto veroorzaakt?Het vlees lijk er vooralsnog redelijk uit te zien. 16 september 2016 aangepast door Gast Quote
weknow Geplaatst: 16 september 2016 Geplaatst: 16 september 2016 Ziekte in selectie? (virus? schimmel?) Begin van rot? Verbranding? Structuurbeschadiging door druk? Ik denk in ieder geval dat je de aangetaste exemplaren het beste eerst opeet. (Als ze nog niet te lang geoogst zijn, eten we de schil normaal mee.....later wordt ze te dik en hard...schil beschermt vrucht binnenin tegen snel bederf, maar als de schil al is aangetast door iets, zullen ze waarschijnlijk niet goed bewaren....) Quote In mijn moestuin heers ik als een tiran.Wie niet luistert wordt onthoofd of uitgetrokken.Wie gehoorzaamt wordt opgegeten.De ondergrondse organismen houd ik te vriend, om mijn macht te behouden.
willemGN Geplaatst: 16 september 2016 Geplaatst: 16 september 2016 Een slakje? Mogen ook graag zo beginnen met knagen. Quote [*]
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.