Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

  • 1 year later...
Geplaatst:

Hoi Merel! Oud topic, maar ik ben nieuw hier en ik ben aan het teruglezen wat hier al over Bokashi is geschreven.

 

Ik weet niet of je nog actief bent op dit forum, maar ik vroeg me af of je nog Bokashi bent gaan gebruiken en of je dan ook je eigen starter maakt.

 

Ik zag op Gardeners World een stukje over een man die op een Japanse manier tuinierde en die ook Bokashi maakte met zelfgemaakte ferment, LAB heette dat.

 

Groetjes van een fervente gebruiker van effectieve micro-organismen, waaronder Bokashi

  • Like 2

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...