helena Geplaatst: 7 augustus 2011 Geplaatst: 7 augustus 2011 Omdat ze zo leuk zijn, wil ik de kerstomaatjes graag conserveren, om later in salade te gebruiken. Zou dit ook kunnen á la augurk, zoetzuur zeg maar? Quote
Jorieke123 Geplaatst: 7 augustus 2011 Geplaatst: 7 augustus 2011 Wel in de weckpan... Ze zijn dan niet zoetzuur, er gaat gewoon water (met wat zout) overheen. Ze moeten dan 30 minuten bij 90 graden. Quote Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
helena Geplaatst: 7 augustus 2011 Auteur Geplaatst: 7 augustus 2011 Heb het gedaan: gehalveerde tomaatjes met ui en zout een paar uur in de koelkast. Zure kokende oplossing waaraan gemalen peper is toegevoegd, over de tomaatjes met ui en takjes peterselie gegoten en op de kop gezet. Ben benieuwd. Quote
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.