Geplaatst: 26 augustus 201213 j ik heb vanavond sap gemaakt van rozenbottels. De resten heb ik door een zeef gewreven en daar heb ik nu dus een bakje puree van. Maarrrr... wat kan ik nu doen met die puree. Het kan natuurlijk in een smoothie o.i.d., maar heeft iemand nog andere ideeën?
Geplaatst: 26 augustus 201213 j Auteur ja, maar het is heel dikke puree. Eerst verdunnen met water dan maar? En dan met geleisuiker jam van maken?
Geplaatst: 27 augustus 201213 j Ik neem dan weer wat van het sap, en maak het daarmee iets dunner. Je kunt ook ander sap gebruiken. En dan lekker een dikke smeuïge jam van maken Heb ik vorig jaar gedaan, ga ik dit jaar weer doen. Oh en je kunt er natuurlijk ook fruitleer van maken. Zoek hier bovenin maar eens. Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.