Voor mij geen winterstop 🥶 - leren fermenteren
Nadat ik met een gekregen witte en rode kool succesvol respectievelijk zuurkool en Curtido heb gemaakt heb ik me ingeschreven voor een cursus; want dit smaakt letterlijk en figuurlijk naar meer. Het wordt zelfs thuis opgegeten 😊. Maar dat start in februari pas.
Oogsten doe ik nog steeds; broccoli, paksoi, sla en snijbiet! De spinazie ff wat minder maar dat komt wel weer.
Ondertussen heeft mijn stiefvader een mooi afstapje gemaakt naar de sloot
(en heeft gelukkig het baggeren van de gemeente weerstaan.....)
Het achterste stuk met de tegels bleek echt schots en scheef te liggen (ja natuurlijk zou je zeggen...), dus nu bezig de paden opnieuw te leggen.
De losse staptegels in het voorste stuk ga ik ook een net pad van maken langs de Josta struiken. De rest wordt gras.
![]()
Nog genoeg te doen deze maand zou ik zo zeggen. Er komen ook nog wat blauwe bessen struiken aan de rechterkant van de tuin (waar al tegels liggen op het gras om dat te "killen").
Voor mij geen winterstop, haha 🥶, oude winterjas aan en gaan.
Aanbevolen reacties