Jump to content

Pink Lady

Members
 • Posts

  24
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Cuijk
 • OCCUPATION
  Begeleider.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Als je het in de keuken zet dan groeit het iets sneller omdat het iets warmer is. Wel goed opletten dat het vochtig genoeg blijft.
 2. Jep helemaal tot aan de deksel vullen
 3. Bij mij was dat om de 2 of 3 dagen.
 4. @Tim77 Wat ik heb begrepen is dat je door kan blijven gaan zolang het koffiedik niet helemaal uitgedroogd is of er oranje schimmels op komen. En al het koffiedik wat je eruit haalt om overnieuw te starten kun je weer verdelen over andere emmers en daar koffiedik aan toevoegen. Dus zo kun je ook nog uitbreiden met hetzelfde broed.
 5. Ik ga eens kijken, dankje!
 6. Vorig jaar had ik mezelf voorgenomen om begin dit jaar de winkel te bezoeken, maar dat is nu inderdaad geen optie en geen idee hoelang het nog gaat duren. Online bestellen durf ik niet aan met alle berichten. Dus dat wordt andere opties verkennen.
 7. Ik denk niet dat het eraan ligt dat je de oesterzwammen buiten hebt gekweekt. Bij de oesterzwammen die ik binnen had staan kwamen ook vliegjes op af, volgens mij zijn ze dol op koffiedik. Dus dan kun je ze het beste buiten hebben staan, zodat de vliegjes weg kunnen. Dat was ook mijn overweging om de bak in de schuur te zetten en om eerlijk te zijn heb ik hem uit het oog verloren, maar zag toevallig afgelopen week dat er weer een zwammetje aankomt.
 8. Ik ben ze ook aan het kweken en heb inmiddels al kunnen oogsten in de emmer. Bij mij was het juist andersom, de oesterzwammen aan de zijkant kwamen als eerste maar droogde snel in, op de bovenkant groeide het als een tierelier. Mij hielp het om ze met een plantenspuit vochtig te houden. Benieuwd of er een 2e oogst uit te halen valt.
 9. Spannend of het allemaal door kan gaan, maar om de goede hoop te houden toch maar even een lijstje beginnen. Zal hem in de loop nog uitbreiden. Ik heb in de aanbieding: - zaadjes bolcourgette - zaailing broccoli purple sprouting - zaailing jalapeno peper - zaailing paprika red lipstick - stekjes herfst of zomerframboos - stekje Zwitserse munt (ovb) Gezocht: - zaadjes sojaboon - stekje citroentijm - stekje winterharde eucalyptus
 10. Ik ben er ook bij. Denk er nog even over na wat voor lekkers ik meeneem. Misschien ook nog wat oefenen voor de bruiloft of even totaal wat anders. Wordt vervolgd...
 11. Yes heb ook gestemd. Leuk om er weer bij te zijn.
 12. Ja een brood oorspronkelijk gemaakt op een kampvuur. Maar ik hou het even bij de oven, zeker met al die regen.
 13. Ik wil een damper met kaas en bieslook maken. En ik zal een pak sap meenemen.
 14. Dat is lief Claudy. Ben erg benieuwd.
 15. Hoi Claudy, Voor de zekerheid reageer ik hier ook even op je berichtje. De Egyptische ui neem ik voor je mee. Zou ik de Rose quartz van jou kunnen krijgen? Groetjes Pink Lady
×
×
 • Create New...