Jump to content

Henny58

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Montsauche-les-Settons/ Frankrijk
 • Hobbies
  dieren en tuinieren
 • OCCUPATION
  n.v.t.

Recent Profile Visitors

260 profile views
 1. Henny58

  Emelten

  Goedemiddag, Vandaag mijn aardbeien uit de potten gehaald en in de grond gezet. Zag heel veel emeltten tussen de aarde zitten. Begrijp hier niets van, want ze staan al 2 jaar in de kas.!! Hoe komen er dan emelten in de grond terecht? Had eerst aarde bij de Aldi gekocht, misschien dat daar al eitjes in hebben gezeten Goedkope aarde en niet best van kwaliteit!! Nu goede aarde gekocht, die uiteraard. duurder is maar met minder rotzooi er in. Wie kan mij daar een antwoord op geven?
 2. Is het niet zo dat ik de rode aalbes in september/october al kan verplaatsen? Wat het aanvreten betreft, denk niet dat het de kever is, omdat echt al het blad is opgegeten! Ik zie ook geen enkel insect die het zou kunnen hebben gedaan, maar misschien is het al te laat om nog wat te kunnen ontdekken.
 3. Dank voor het antwoord. Denk niet dat het aan de wortels van de minipetunia ligt, maar eerder aan de temperatuur verschillen binnen een dag! Heb overigens geen rupsen gezien, maar die zie je dan ook niet meer als de struik kaal is, denk ik.
 4. Heb al enkele weken minipetunia's in een bak staan. Van de één op de andre dag blijven deze slap hangen. Kan de oorzaak zijn dat het van de één op de andere dag van koud naar heet weer is gegaan? Alleen deze plant de rest van de petuni's blijven goed. Het is dus alleen die ene plant. Ook heb ik vorig jaar een jonge rode bessenstruik geplant. Alle blaadjes zijn opgegeten en er zit anderhalve bes aan de striuik. Welk insect of dier vreten echt alle blaadjes ? Zie geen slakken of zo. Wil deze struik in mijn groentetuin gaan zetten. Wanneer kan ik dat het beste on?
 5. Henny58

  snijselderij

  Grraag gewoon Henny Alvast mijn dank!!
 6. Henny58

  snijselderij

  Hartelijk dank. Ik woon in Frankrijk en daar is de grond anders dan ik Nederland. Ze hebben geen snijselderij in potjes af wat dan ook. Ik heb ze in een pot en ook in de volle grond gezaaid. Wist niet dat het zo lang zou gaan duren!! Zaadjes heb ik wel op een internetsite in Nederland gekocht. Is goedkoper en betere kwaliteit denk ik Hier had ik vorig jaar stoksnijbonen en stok princessebonen gekocht, 8€ per pakje en vol met draden!!¬ Hoe kan ik mijn mail adres onzichtbaar maken?
 7. Henny58

  snijselderij

  Goedemiddag, Enige tijd geleden heb ik snijselderij gezaaid. Zowel in de pot als in de groentetuin komt NIETS op. Hoelang duurt het voordat je wat zou gaan kunnen zien?
×
×
 • Create New...