Ga naar inhoud

mdubbelm

Members
  • Aantal items

    1619
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke informatie

  • Woonplaats / Regio
    Amsterdam

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Beetje geschoffeld . Wat een lekker weer was het. Meer van dit, graag.
  2. Ik heb in de biozadendoos ook wat phytresistente buitentomaten gedaan van Bingenheimer. Die zijn me vorig jaar erg goed bevallen.
  3. Dank je ☺️
  4. Vanmorgen een Zwitserse Zopf gebakken, naar recept van Rutger.
  5. Ik heb een aantal jaar geleden een stek van @Roland gehad van de rouge/ronde de bordeaux. Dat is nu een boom van 5-6m. De vruchten zitten vooral bovenin, dus niet echt plukbaar zonder hoge ladder. Welke snoeitips hebben jullie om de vruchten wat meer binnen handbereik te krijgen?
  6. Een kruiwagen houtsnippers van de parkeerplaats naar onze tuin gereden. Toen was de koek weer op.
  7. De doos gaat morgen weer op pad! @Liekie ik stuur je een dm zodra ik de track & trace heb! Het was weer een feest om doorheen te gaan. Ook fijn dat sommige leden het zo makkelijk maakten; voldoende zaden en alvast geprinte briefjes die je er zo in je eigen zakje bij kunt doen. Heel fijn, @henkg! Helaas (gelukkig wel veel minder dan vorige jaren) wat supermarktzakjes erbij of zakjes waarbij herkomst van zaden onduidelijk is; zo zaten er best wat courgettes/pompoen in waarvan ik me afvroeg of dat uit een zakje van een teler kwam, of dat men die zelf had geoogst - zou fijn zijn om dat te weten! (ook note to self). Verder zag ik dat de doos sinds vorig jaar enorm is geprofessionaliseerd met een heuse lijst erbij, wow! Ik heb een kleine bijdrage geleverd en zal ook weer eens wat nieuwe soorten kopen komend jaar, want ik zie dat wat ik heb, ook al in de doos zit van mijzelf van vorige jaren of soorten die ik eruit heb gehaald van anderen die nog steeds rouleren.
  8. Dit is al de derde winter met wind en veel regen. Ik doe al weken niks in de tuin, mede door wat gezondheidsomstandigheden. Ik hoop dat de komst van de biozadendoos me weer een beetje zin geeft in het nieuwe tuinjaar.
  9. Ik ben de volgende en kan er vrijdag/zaterdag meteen naar kijken. Dan kan ie na het weekend op de post. @Liekie - dm je alvast je adres?
  10. Ik ga vrijdag tm de 31e naar Zweden, dus het heeft voor mij ook geen haast @tielse flipje. ( volgens mij sta ik na jou op de lijst)
  11. Als cadeau voor vrienden waar we vanavond gaan eten 2 broden gebakken: wit desem met lijnzaad (vloerbrood) en een noten/vruchtenbrood (busbrood).
  12. Gisteren wat gebaggerd en planten langs de slootkant kort geknipt.
  13. Jeuj dat schiet ineens op!
  14. Dat wisselt, soms 12-24u, dan doe ik het in de koelkast in een plastic zak. Soms maar een half uur- uur, terwijl de oven opwarmt. En soms helemaal niet. Dan laat ik het gewoon onder een doek op het werkblad liggen totdat hetvin de oven kan (na ca 30-60 min) eigenlijk hoe minder ik met het deeg klooi, hoe beter het resultaat is
  15. Ziet er lekker uit! Ik doe de bulkrijs nooit in een mandje, altijd in een kom met deksel. Mandje gebruik ik pas na het opbollen/ op spanning zetten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...