Jump to content

Nasuada

Members
 • Content Count

  2,258
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Overijssel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En geweldig dat de doos groter en groter wordt en dat iedereen ook veel toevoegt en meer geeft dan neemt. Wat zijn wij toch een leuke groep.🥰👍
 2. Yes, wat een gave doos hè...veel plezier ermee.
 3. Ik heb het adres ontvangen, helaas niet gered om naar postkantoor te rijden. Vandaag singel/ voedselbos gepland 420 gaten moeten maken pfffff maar gaat heel gaaf worden..pakket ligt in de auto en breng ik maandag weg.
 4. Ja, gisteren de doos ontvangen en uitgezocht, hij kan door naar de volgende. Samantha P wil je mij je adres sturen? dan gaat de doos morgen weer op de post. Wat een gave doos zeg :-). en wat een keus!! Ik zei dat ik geen moestuin meer wilde volgend jaar en alleen maar bloemen maar met zulke leuke dingen heb ik toch 2 leuke tomatenplantje Gargamel en een tijger snoeptomaatje, 2 paarse en gele peper en paprika er uitgehaald. Daarnaast een hele keus aan bloemen 3 overvolle zakken. Heb wat zakjes met vervuild zaad opgeschoond en dat maakt weer een hoop ruimte maar daarnaast zit hij nog steeds kneitertje vol. Ik heb zak gripzakjes toegevoegd. Zodra ik adres ontvang kan de doos door.
 5. Zo na week of 4 in rust hebben wij week geleden 3 avonden walnoten zitten pellen met elkaar. Muziekje, biertje, en klappen en pellen maar. Grote Ikea bak vol met gepelde pareltjes. Onder een Theedoek nog evn laten drogen en tot mijn schrik paar dagen later een grote bak met walnoten schimmel BHUUUUUUUUUU🥴😵. Alles kon zo naar de varkens, balen van de nootjes, balen van het werk en balen dat ik de pers niet eens uitgeprobeerd heb. baaaaal baaal baaaaal
 6. Nasuada

  Vlees konijnen

  Mooi hok, en mooi konijn, de volgende generatie wel voor de slacht? Het is een vrij slank ras toch? zou daar wel voldoende vlees aan zitten?
 7. Ja echt wel... Korte update, na bezoek steenmarter is een van de dikkertjes slachtoffer geworden ( ja hoe krijgen ze het voor elkaar). de Haan begon ook hier weer de dames te beschadigen. Uiteindelijk heeft er een ruiling plaats gevonden om de bloedlijnen vers te houden en heb ik nu 2 zwarte sasso hennen en Joriekes/ charlys stippeltjes haan. ( prachtbeest.) Ondertussen zitten alle hennen apart en de hanen zitten ook samen tot wij gaan slachten. Er blijven 3 hanen (de 3 J 's) een orpington, een zijdehoen en een vleeshaan. In het voorjaar voeg ik ze samen met de bijbehorende dames.
 8. tja, onder welke steen heb ik gezeten?? Ophokplicht?? totaal gemist. Weer een reden om niet te wachten op de pluk machine van hubbie en toch maar handmatig aan de slag te gaan, het is nu te druk in casa de Blije Hoeve zeker om op te hokken. Dank voor het delen:-)
 9. zo jaloers op al die leuke oogst, dan kriebelt het toch en baal ik enorm dat mijn enige oogst op moment 2 kontjes hoog onkruid is.
 10. Ik ook..... En leuk dat je je hulp aanbied. Ratten heb je daar ook wat tegen? PS Welkom om het forum waar wij elkaar helpen en veel ervaringen delen.
 11. Nasuada

  Hallo

  welkom en heel veel plezier en vooral doen,doen en doen
 12. welkom, zo dat zag er al veelbelovend uit, verslavend he
 13. Nasuada

  In forum komen

  heel veel plezier en leef je uit

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...