Jump to content

Nasuada

Members
 • Content Count

  2,213
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Overijssel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Welkom...ziet er al heel profi uit hoor!
 2. Welkom, en helemaal leuk al die foto's!
 3. Welkom, en hopelijk dragen wij een beetje mee aan je voorpret en laat je ons meegenieten:-).
 4. Nasuada

  Carientje

  Welkom, veel plezier met ons:-)
 5. Nasuada

  Ik ben hier nieuw

  Welkom.... Gave uitdaging!
 6. Oog de Gezellige dikke orphingtons zijn mijn favoriete dames. Rustig, tam, en vliegen niet weg. Een aanrader Jorieke.
 7. 🤣🤣🤣 Tja dan neem ik gewoon wat cavias mee naar de volgende mtfd. Was heel gezellig, ik heb genoten van je kinderen wat een gezelligheid. Dank voor je meegebrachte dingetjes. En super dat je even langs kwam. Wat een verhaal met die kippetjes. Hopelijk snel weer rust in het hoenderhok.
 8. Vond het wel een naam van deze tijd:-). Het is allemaal al erg genoeg, maar een beetje een knipoog moet kunnen.
 9. Dienblad van de action, geen succes! Door de draagkracht barste het blad. Wij hebben nu een rvs stalen plaat gemaakt. De plukvingers zijn binnen en ook die zijn gemonteerd. De band slipt nu nog te veel, v snaar vervangen. En nu nog waterdicht maken. Wij zijn er bijna.
 10. Haha ik moest ffe Google maar erf grappig:-).
 11. Wat een groot hok heb je Mel!! Daar kan je heel wat in kwijt.super leuk, het is je gegund. Wanneer ga je naar prettig gestoord? Dan kom je praktisch langs mijn huis. :-). Mischien leuk om even aan te komen?
 12. Het is alweer even geleden, even weer wat foto's van Koeshi, koebana, louisa Koe-rona en Aaltje
 13. Foutje van mijn kant, kuikens is natuurlijk 21 dagen, de eendjes zijn 28 dagen en de gansen 31 dagen. De eenden en kippekuikens zijn nu nagenoeg tegelijk aan het uitkomen en ik had ze bij elkaar onder de warmteplaat. Helaas zijn deze 2 vertrapt onder de eendeflappers. Nu toch weer 2 verschillende hokken. Hopelijk komen er nog een aantal vleeskuikens. Ik heb orpington ( groot oranje) zijdehoen ( klein fluffie) en vlees oranje wit kuikens
 14. De eenden kwamen tegelijk uit met 2 vleeskuikens. ( andere broedmachine) Had ze samen in een hok en toen ik vandaag van het werk terug kwam lagen de 2 kuikens dood. Ik denk vertrapt door de kleine eendjes. Om ze toch een doel te geven en jou idee van dat emmertje, heb ik ook een emmertje gemaakt. Ik had de deksel erop gedaan maar dan komen er geen vliegen bij. Maar zonder deksel, trek ik dan de ratten niet aan?

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...