Jump to content

mdubbelm

Members
 • Content Count

  239
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Amsterdam

Recent Profile Visitors

494 profile views
 1. Tweede en laatste deel tomaten in de kas uitgeplant. Verder nog wat nieuwe dingen voorgezaaid en wat sla en taitsoi uitgeplant. Wat duizendknoop links en rechts uitgegraven en ook wat uitlopers van de sleedoorns verwijderd.
 2. Jouw tuin is duidelijk *ietsje* groter dan de mijne... hahaha! Hier lekker tuindagje gehad, het was gelukkig weer warmer en droog en soms zonnig. Water geven hoefde nu eens niet. Dus de eerste tomaten uitgeplant in de kas en touwen aangebonden. Verder wat zaailingen opgepot en smeerwortelgier gemaakt.
 3. Hier ook de eerste tomaten uitgeplant in de kas. Kom maar door met dat warme weer.
 4. In de kas het ijzerdraad waar de touwen van de tomaten aan worden geknoopt vervangen door een dikker soort. Peperplanten in de kas in de volle grond gezet. Verder buiten geborreld met vrienden en verbrand in de zon.
 5. Welk ras heb je voor buiten, @Frans?
 6. Tomaten, pepers en aubergines richting volkstuin verhuisd.
 7. Mais en bieten (Chioggia, Robushka en gele) gezaaid.
 8. Te veel om op te noemen. Gewied, gezaaid, buiten geluncht. Planten die we gisteren bij de kweker haalden een plekje gegeven. Het pad voor de tuin weer een beetje toonbaar gemaakt, nadat het was stuk gereden door hapmachines die baggeren en een omgewaaide iep hadden verwijderd. Genoten en zo was het ineens weer half 6. Altijd later dan gepland.
 9. Sjee wanneer hebben jullie die planten gezaaid, @Mellie en @Lsjr33 ?
 10. De kas leegeten om plek te maken voor de tomaten en pepers. De laatste winterpostelein gisteren als sla. Vandaag raapstelen door de roerbak met noedels.
 11. Mijn pepers, aubergines en tomaten gaan de laatste jaren traditiegetrouw op Koningsdag richting tuin. Dan ben ik al die planten in huis ook wel zat! Nu heen en weer slepen naar balkon om af te harden... nog een weekje!
 12. In een stuk verwilderde tuin begonnen met verwijderen van kweekgras, klimop en ander ongerief. Het mag wilder blijven op dat stuk, maar wel enigszins gecontroleerd. Verder graskanten getrimd en het gras voor het eerst gemaaid. En de molshoop 🤬 in het nieuwe polycultuurbed met jonge zaailingen enigszins terug geduwd.
 13. Wat bloemspruitjes, paksoi, bosui en rode spitskool uitgeplant. Klont Rudbeckia opgegraven en ergens anders uitgeplant.
 14. @Teunboon - staan ze buiten? Eventueel kou? Dan verkleuren tomatenplanten ook.
 15. De hele reut naar het balkon verhuisd om af te harden. Samen met de pepers en aubergines.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...