Jump to content

mdubbelm

Members
 • Posts

  1,031
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Amsterdam

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De eerste zak met aardappels uit nieuwsgierigheid omgekeerd. 29 februari geplant. Te vroeg geoogst, zoals ik kon verwachten. Ik word er toch wel blij van.
 2. Niet per se een tuin evenement, maar op 11 en 12 juni is er een kunst route op ons volkstuinpark. Wij doen zelf ook mee. Ook is er een voordracht in het (Jan) Wolkershuisje: https://www.amstelglorie.nl/events/kunstroute/
 3. Keihard gewerkt maar voldaan gevoel. Begonnen met opnieuwd bestraten, tomaten in de kas uitgeplant, oorwormpotjes gemaakt en in de fruitbomen gehangen en de kapucijners aangebonden.
 4. Sonja 3, 4 en 5 gaan lekker. Ik moet nog even bedenken of ik er 1 in de kas houd.
 5. Paprika- en peperplantjes, little gemplantjes en knolselderijplantjes en geoogste en gewassen snijbiet en gemengde salade aan vrienden die op de volkstuin kwamen eten. En nog een stuk zuurdesem focaccia met artisjok en tomaat en een paar takken verse laurier.
 6. Waar kunnen we de foto’s binnenkort bewonderen, @Patrijs? En bij welke molen haal jij je meel?
 7. Dit weekend even de turbo aan en de tomaten uitplanten in de kas en bonen en mais zaaien.
 8. Raadpleeg even de wildplukwijzer. Het staat volop in parken etc. Hierop staat niks in Dordrecht, maar wel Rotterdam zuid of in het park bij de Euromast. http://wildplukwijzer.nl/ Gelijk even wat zaaddozen meenemen en in je eigen tuin uitstrooien. Of inderdaad zoals gesuggereerd, een andere looksoort nemen.
 9. Mijn knoflook gaat super dit jaar. Mooie dikke stengels. Verschillende soorten, eens kijken welke het beste bevalt.
 10. Wat sla, broccoli en knolselderij uitgeplant. Gewied en doorgeschoten planten uit de kas gehaald om ruimte te maken voor de tomaten, aubergines, pepers en paprika’s. Straks voor het eerst dit jaar op de tuin slapen.
 11. Draaien aan het onderste deel? Tenminste, als je er 1 op was hebt.
 12. Vandaag weer 3 Sonja’s gezaaid. Hier moet de winnaar bij zitten.
 13. Hier na een week weg een megakrat met sla.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.