Jump to content

Lsjr33

Members
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Nijmegen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zeker! Healthy, Roumanian Rainbow, Sweet Banana, Oda en Karma. Alle varianten gekocht bij de nieuwetuin. Ze worden lang niet zo groot als paprika’s in de kas maar heb er leuk van kunnen oogsten vorig jaar.
 2. De kas is 3,35 bij 4,44, nog steeds zeer tevreden mee!
 3. Heel slim, daar had in niet aan gedacht! Na 1 januari de straten van Nijmegen maar eens afstruinen.
 4. Het 2020 topic is nog actief, maar ik kon het niet laten. Vandaag gaan de paprika’s, pepers en aubergines de propagator in! Mijn vingers gaan altijd te vroeg jeuken in die donkere dagen, helemaal nu er weinig te beleven valt verder. Ik zaai dit jaar twee soorten paprika voor in de kas en vijf soorten voor buiten. En dit jaar voor het eerst drie soorten hete pepers.
 5. Lsjr33

  Pawpaw

  Aangezien ik er zelf nul verstand van heb, heb ik Hans gevraagd twee rassen te sturen die hij aanraadt. Nog meer mysterie 😉
 6. Lsjr33

  Pawpaw

  In het kader van hop hop gas er op 😉 Twee varianten besteld bij Hans. Wat is nu wijsheid? Ik kan de planten in pot houden (wel met pot in een grote berg compost) in de koude kas en ik kan ze uitplanten.
 7. Lsjr33

  Pawpaw

  Zoiets dacht ik al! Ik ga op zoek naar andere bomen.
 8. Lsjr33

  Pawpaw

  Ik heb een paw paw mysterie, hopelijk kunnen de kenners hier helpen! Bij het aanschaffen van wat struiken op een kwekerij ook een paw paw tegengekomen, op het kaartje alleen de naam asimina triloba. Ik kon hem niet laten staan. Na het doorspitten van dit forum komt de kennis, dus achteraf de kwekerij gemaild welk ras het betreft en of het een zelfbestuiver is. Hun reactie: helaas is het ons niet bekend het is de wilde variant. RaRa wat kan ik gekocht hebben? 😄
 9. Haha had ik kunnen weten. Ik loop van de week even langs!
 10. De titel zegt het al! Ik ben op zoek naar vijgen stekken. Ik heb een hele grote vijg buiten in de volle grond, maar wil er ook een paar soorten bij om in flinke potten te groeien. Zijn er mensen die een stekje kwijt kunnen en ben natuurlijk ook benieuwd naar het ras. Kosten vergoed ik uiteraard.
 11. Eindelijk besluiten de tomaten om ook mee te doen. De eerste lichting kon er af!
 12. Gewoon proberen met behulp van suiker, groene thee en water, zoals je normaal ook zou doen. Gaat alles goed dan groeit er vanzelf een nieuwe zwam Gebeurt er niets weer je ook genoeg.
 13. Het grote oogsten en het grote uitdelen is begonnen!
 14. Zeker! Ik stuur je een privé bericht

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...