Jump to content

Inez

Members
 • Content Count

  225
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Inez

 1. De bananen van de boom gehaald! Ze hingen bijna op de grond! Denk zeker een 15/20kg!
 2. Lekker zoet! Gedeeld met manlief, zo van de plant!
 3. Ik moet de tomaatjes echt op tijd oogsten, anders gaan de vogels er mee vandoor! Nu 4 tegelijk!
 4. Wie het kleine niet eerd.... Paksoi geknipt. Omdat het hier zo warm is, schiet ie vrij snel door en maakt ie geen mooie kropjes. Dus plukken we de blaadjes direct. Deze paksoi heb ik aan onze schildpad gegeven
 5. Onze eerste tomaten worden rijp! Van de gevonden plantjes in de tuin. Had wel verwacht dat deze wat groter zouden worden.... Maar de smaak is prima! Gedeeld met manlief, was een ieniemienie hapje En zoals wel vaker, een heerlijke kokosnoot! Goed voor de dorst!
 6. Inez

  Tomaten!

  Hahaha goed idee! Er kan gekampeerd worden in de tuin!
 7. Inez

  Tomaten!

  Hallo Antoinette! De tomaten zullen je uitspatting vast wel vergeven Wij hebben idd een geweldig klimaat voor tomaten, paprika’s, komkommers e.d. Mits ze niet in de volle zon staan. Helaas kunnen wij niet alles zaaien. Er is ook een hoop dat het hier in de warmte niet doet. En onze grond is zo hard, wij kunnen daar niets op verbouwen. Alles gaat bij ons in bakken. Maar wel verhoogd, anders eten de leguanen en hagedissen alles op Ach ja, zo heeft ieder klimaat zijn charmes!
 8. Inez

  Tomaten!

  De tomaten beginnen al flink te groeien! Heb al meerdere trosje Geen idee welke soort dit is. Ze groeiden spontaan tussen de basilicum. Heb een 7 tal plantjes gehouden.
 9. Ruim 500ml kokoswater en flink wat vruchtvlees voor het ontbijt! Dat vult erg goed! De noten komen van onze eigen bomen in de tuin!
 10. Mijn kokosnoten plukker! Oogst voor het ontbijt! Inclusief veel vruchtvlees!
 11. Ik heb een heerlijke kokosnoot geoogst van de palmboom! Er zat veel water in en een dikke rand kokosvlees! Ook hebben we een hele mooie tros bananen hangen! Maar omdat ik geen 40 bananen in een keer op krijg, haal ik tros voor tros eraf en laat deze rijpen in de zon!
 12. Inez

  10 sugar snaps gekiemd

  Ja Ik kan daar zo gelukkig van worden!
 13. Inez

  10 sugar snaps gekiemd

  Even een update voor mezelf Binnen 6 dagen zijn alle sugar snaps gekiemd Super blij mee!
 14. Inez

  Nieuwe moestuinbak gemaakt

  Ja lelijk he, palmbomen Dank je! We zijn idd goed bezig! Deze bak is super mooi geworden! Ben er zeer blij mee!
 15. Morgen schaduwdoek, worteldoek en aarde kopen en dan kunnen de planten erin! De 4 palen hebben we vandaag gekocht. De rest is gemaakt van pallets.
 16. Inez

  Wachten duurt lang!

  Ja, we voelen ons hier echt thuis! Heerlijk! Succes dit moestuinjaar!
 17. Inez

  Vooruitgang

  Klopt! Staat al buiten. Maar binnen houden is hier geen optie, met 30 graden Ik woon op Bonaire
 18. Inez

  Vooruitgang

  Alles is flink gegroeid de laatste week! Het is hier een beetje bewolkt geweest, waardoor de planten niet slap zijn gaan hangen. De eerste 4 radijsjes komen ook op Vanmiddag ga ik tomaten zaaien : Paprika Komkommer Spaanse peper Radijsjes
 19. Inez

  Avocadopit in het water gezet

  Het lijkt me idd leuk eens te kijken wat ervan komt ! De mango's zijn op dit moment erg duur hier. Als het seizoen er weer is, dan ga ik die ook zeker proberen!
 20. Vanmiddag een overheerlijke avocado gegeten! Echt heerlijk! Toen ik de pit eruit haalde, zag ik al een worteltje zitten Altijd leuk om iets te proberen, dus heb ik de pit in het water gehangen. Eens kijken wat het gaat worden
 21. En ook nog radijsjes (AH moestuintje). Ik vind radijsjes niet super lekker, maar wil het blijven proberen. Ooit ga ik ze lekker vinden
 22. Vandaag gezaaid: slamix (AH moestuintje) en courgette (AH moestuintje)

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...