Jump to content

meriams moestuintje

Members
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  erp brabant
 1. ik wil ze graag van je overnemen, maar waar woon je ergens? Ik vlakbij Veghel. Is het op redelijke afstand? groetjes, Meriam
 2. ook ik zou graag een bouwtekening van een kas ontvangen....alvast hartelijk bedankt!! groetjes, Meriam
 3. leuk om te zien dat alles zo goed gaat! Ik ben deze topic ooit begonnen maar heel lang niet erop geweest, mijn computer was gecrasht en was gewoon mijn naam vergeten. Zo stom! Van alles geprobeerd maar kon niet inloggen en ook geen wachtwoord opvragen omdat ik mijn naam niet meer wist.... aaahHh!!!! Gelukkig gaat het nu goed met verzenden allemaal. Ik heb ook heel veel zaden liggen en wil graag weer eens meedoen. Laat maar weten wanneer het uitkomt. En als nu niet gemakkelijk is, wacht ik wel tot een nieuwe ronde. groetjes, Meriam
 4. misschien moeten we de lijst met deelnemers niet zo lang maken. En inderdaad beginnen met een brievenbusdoosje..... Ik wil niet voor de 3e keer beginnen... iemand misschien??
 5. niet doen, de boer achter ons heeft alle aardbeiplanten weg kunnen doen door ziekte, stonden ook na de aardappelen.... nooit doen!!
 6. ik had ook voor jullie.... schaam..... ze zijn helemaal verregend buiten, ik moest enveloppen halen en ben ze door de drukte vergeten.... Jullie mogen allemaal een roze framboos (bloeit 2x) komen uitgraven hoor, heb er zo'n 20 a 30 over denk ik. Ik weet alleen nog niet zo goed wat de beste tijd is, alles zit nu vol framboosjes al (groen nog natuurlijk, maar megaveel). Maar laat maar weten. Ik woon (bijna) in Erp. Noord-Brabant.
 7. echt leuk he... ik vind het ook zo spannend, heb het nu een keer meegemaakt maar het is zo leuk om te zien wat er allemaal veranderd is en bijgekomen. En ook zo'n leuke dingen altijd. Ben nu niet zo veel op de computer, haha, veel bezig in het tuintje...... net als jullie denk ik!
 8. fijn dat hij gevonden is, bedankt voor je goede zorgen en navragen!
 9. Hallo Angela, Trek het je niet aan hoor, je kunt er niks aan doen. Ik ben van beroep fotograaf (vooral babies en kinderen) en we maken geboortekaartjes, als ik hoor hoe vaak die zoek raken in de post (er zijn heel veel mensen die ze sparen en ze gewoon uit de post rukken) echt heel erg. Deze envelop ziet er natuurlijk ook erg interessant uit doordat hij zo dik is, en er hoeft maar één rotte appel in de verwerking van de post te werken..... mensen zijn heel egoistisch tegenwoordig..... maar je moet het jezelf niet aantrekken hoor!!
 10. misschien is jullie envelop wel gescheurd in de verwerking en dat hij daardoor niet meer leesbaar was? Wel heel erg jammer inderdaad... maar je weet nooit, misschien komt hij nog wel!
 11. als de envelop straks helemaal rond is, gaan we weer vooraan beginnen, ik zal een seintje geven tegen die tijd voor alle nieuwe aanmeldingen ok? Anders is het misschien niet bij te houden..... Ik wil gerust een extra envelop doen als jullie willen? Wie zou er dan willen beginnen? Of is dat te lastig?
 12. prima ik pas het even aan! Hee Manuela ik zag dat jij al geweest bent toch?
 13. misschien moeten we overstappen op een brievenbusdoosje? Ik wil het wel sponsoren hoor... zijn niet zo duur.
 14. hallo Melly, We sturen een envelop rond, iedereen haalt er uit wat hij/zij leuk vindt, en stopt evenveel zaadjes weer terug, in aparte zakjes met naam erop wat erin zit, erg leuk! We maken deze ronde even af, er zitten heel veel deelnemers in, als deze ronde klaar is, ben jij de eerste op de rij als je wil. groetjes, Meriam

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...