Jump to content

Ilias

Members
 • Posts

  51
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Utrecht, Nederland

Ilias's Achievements

 1. De boom is sinds 2 jaar door mij in bezit. De boom is denk ik zo'n 4/5 jaar oud. De vruchtdracht vorig jaar was goed niet te veel ook niet te weinig.
 2. Ik heb een vraagje over mn nectarineboompje. Vorig jaar wat lekker nectarines gegeten. Maar dit jaar blijft het hele boompje kaal geen bladeren helemaal niks. Sommige uiteindes van de jonge takken zijn wat aan de zwart kant. Is het schade door de zon??? Weet iemand wat dat is? Ik kan weinig info vinden hier over. Groet, Ilias
 3. Een beetje laat maar beter laat dan nooit xD Bij mij is het zaaien niet gelukt dus toch maar passieflora plantjes gekocht Rickb dat zijn er veel goed dat het daar wel lukt
 4. Ik ben super benieuwd rikb hou ons op de hoogte
 5. Bedankt voor de reacties kan ermee verder
 6. Ik heb een onbekende appelboom in mijn moestuin staan! Sommige andere appels zijn half groen half rood Ze zijn zoet zuur van smaak! Weten jullie wat voor appelsoort dit is?
 7. Ooh dan ben ik niet de enige ^^ Je leert altijd bij, ik ben altijd nieuwsgierig naar dat soort info. Regelmatig kijken doe ik zeker.
 8. Bedankt voor de info Frans. Ben nog beginner. Zal er volgend jaar rekening meehouden. De rest van de aardbeienplanten zien er wel goed uit alleen dit exemplaar niet.
 9. Hallo mensen, Mijn aardbeienplanten worden aangevreten door naaktslakken en een tot nu toe onbekend beestje voor mij. Het is een motachtig ding wat grijs van kleur is met oranje kop. Toen ik m probeerde te pakken rolde het zich op tot een balletje. Meer info kan ik niet geven want het is jammer genoeg gevlucht. Als ik het weer vind ga ik er een foto van maken. Ik hoop dat iemand verder kan helpen. Hier is de foto:
 10. Het lijkt op selderij of peterselie maar het kan ook iets totaal anders zijn xD
 11. Ik heb er een foto van dichtbij gemaakt. De foto is wat aan de wazige kant maar hoop dat het alsnog lukt. Staat nu in de schaduw vandaar. Hier is de foto:
 12. Ilias

  Pawpaw

  De smaak van de vrucht viel mij echt heel erg tegen!
 13. Zoals afgesproken een ge├╝pdatet foto van de onbekende plant Weet iemand wat het precies is? Heb al gehoord van bekende dat het lijkt op Klimhortensia. Wat denken jullie?
 14. bedankt voor het gokje Ik zal jullie op de hoogte houden
×
×
 • Create New...