Jump to content

Fluitjeskruid

Members
 • Posts

  67
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Zoetermeer
 1. Ik had dinsdag de zadenenvelop van Almond ontvangen, waarvoor dank! Heb die vanavond zelf door de brievenbus gedaan bij Dabar, daar kan de postbode maar niets meer aan verkeerd doen dan. Had even geen tijd om er een briefje bij te schrijven maar veel plezier Dabar, met de envelop!
 2. Hier nooit negatieve ervaringen met de postbode, alles komt altijd aan. (dit gelijk maar even afkloppen onder de tafel )
 3. Wij eten alweer een week snijbiet, ik had voorgezaaid en verspeend, en dat ging prima. Hele goede snijbiet geworden @Deduk Ik dun niet uit, ik zaai gewoon met 2 - 3 cm afstand ofzo
 4. Het lijkt mij ook te onbetrouwbaar om op de aardbeien te sprayen. Ik ga wel een spray maken met zeepsop dan. Dank voor de tips!
 5. Heeft iemand de biologische insectenspray van de Action al eens gebruikt? Ik heb luis op de aardbeien en twijfel of ik dit moet gebruiken. Als iemand ervaringen ermee heeft, of meer verstand van zaken dan ik, dan graag advies Voor extra info foto's van de etiketten voor en achter:
 6. Nee, dat wordt inderdaad niet aangeraden, omdat de wortelvorming dan de war in raakt en in het beste geval enkel leidt tot misvormde wortels, en bij uitbreiding ook pastinaken geloof ik :s. Ik kwam dit systeem wel tegen : http://sjeftuintips.wordpress.com/2012/01/18/20-vroege-zomerwortels-binnen-zaaien-buiten-opkweken/ , maar zelf nog niet toegepast hoor, dus kan niet uit ervaring zeggen wat het doet . Let op, veel tekst . Makkelijkst blijft gewoon op hun plaats zaaien wss . Bedankt Kim! Ik ken de website van Sjef uit mijn hoofd haha, die man is als een reddingsboei voor de dolende beginnende tuinder Ik ga ze in de grond zaaien van de week!
 7. Ik heb een aantal zaden van de pastinaak eruit gehaald en gezaaid en ze komen nu nog goed op! Aah gelukkig, heb ze ook eruit gehaald. Mijn zoontje (2) is gek op zoete aardappel en pastinaak is ook populair bij kleine kindjes schijnt. Alvast voorkiemen in een bakje lukt niet zo goed toch bij wortelvormende gewassen?
 8. Ik heb de envelope voor Dabar vandaag op de post gedaan. Zou morgen op Dabar haar deurmat moeten ploffen!
 9. Ik kan de envelop zondag weer op de post hebben naar Dabar. Wellicht vanavond al, als ik het red voor 18:00 uur ivm werk.
 10. Ik heb de zadenenvelop goed ontvangen, waarvoor dank!! Heb al even gauw gekeken, wat veel! Leuk! Heb gelukkig zelf ook wel wat aan te vullen welke er nog niet inzitten.
 11. Heel leuk Almond!! Ik kan niet wachten en doe hem uiterlijk zondagavond weer op de post naar de volgende.
 12. Anders ik wel! Gelukkig hoef je niet meer lang te wachten
 13. Vind ik leuk Ik had dus vorig jaar zaad wat over datum was van de mini witte kool en kreeg een e-mail van Vreeken terug op mijn klacht dat koolzaad lang houdbaar is. Heb er 24 voor gezaaid, er zijn 2 opgekomen. Dat is dus niet erg bruikbaar zaad meer.
×
×
 • Create New...