Jump to content

Miquel-nature

Members
 • Posts

  183
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Zuid-Holland
 1. Beste lezers, Mijn "normale" tomatenplanten groeien een beetje vreemd. Beide planten vormen heel raar hun bladeren (de één wat meer dan de andere) en groeien vreemde richtingen op. Ook heeft 1 plant zwarte puntjes op de zijtakken. Waarom is dit zo? Met vriendelijke groet, Miquel Bijlage:
 2. Is dit mogelijk of lok je daar eventuele ziekten of negatieve schimmels mee uit?
 3. Bedankt voor je snelle antwoord, Ik had ze ongeveer 2 maanden terug (?) geplant, ik weet niet hoe sloom/snel dat groeit?
 4. Hallo, misschien kennen jullie mij nog van een paar jaar geleden. Ik heb hier radijzen staan in een pot, maar ze krijgen al uitschieters terwijl ze nog niet eens volgroeid zijn.. Kan het zijn omdat ze best dicht opelkaar staan? Of door het warme weer? Opzich is radijzen kweken kinderwerk, dus ik vind mezelf wel best falen als het mij mislukt Mvg
 5. Ik blijf maar strooien, en er blijven honderden slakken terug komen, echt vervelend dit. Ze hebben ondertussen al mijn sla al op gegeten en mijn bloemkool.. Heeft iemand hier een oplossing voor, of kan het aan de korrels liggen?
 6. Maar dat kan je dan toch niet over de hele plant zetten neem ik aan, want dan krijgt hij geen zuurstof en licht
 7. Het ligt eraan wat voor champions je wilt, als je de normale witte champions wilt moet je het op een donkere plek zetten (bijv in de kast)
 8. Mijn bloemkool kropje groeide hardstikke goed, maar na de aanval van slakken zijn bijna alle bladeren weg, een groot gedeelte wat met blad is bedekt is nog goed, maar daar buiten niet echt meer Tell me what to do please
 9. Bedankt hans, ik denk nu dat de aardappelen dus niet de ziekte hebben in vergelijking aangezien het er nog beter uitziet dan op de afbeeldingen. Het gaat alleen om de stengels en misschien komt dat dus door de vele regen die er is gevallen de laatste maanden en aardappels mogen niet veel vocht Voor nu, bedankt!
 10. Oh, dat komt omdat de stelen bruin worden. Aangezien de stelen vorig jaar bij mijn tomaten platen ook bruin werden, en het de familie is van de aardappel gok ik dat de planten ziek zijn.
 11. Mijn aardappelen hebben denk ik de zelfde ziekte als die van vorig jaar, weet de naam niet precies. Er komen ook al bloemen in de planten wat betekent dit? [Foto komt nog]
 12. De champion smaakte ook echt ernaar
×
×
 • Create New...