Jump to content

impy101

Members
 • Posts

  245
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Noord Holland
 1. Uitstekend recept. Makkelijk en tot nu toe heel goed resultaat. Ben benieuwd hoe het zal smaken over een paar dagen.
 2. Nog altijd op zoek. Bij de Lidl waren ze al uitverkocht :/
 3. Gewoon negeren. Er lopen hier rare figueren rond die niet nadenken voordat ze beginnen met typen. Die willen liever een hogere post-count dan kwalitatieve reacties achterlaten. Het is jammer dat ik nu geen auto heb (achterkant ligt er af na een aanrijding), anders was ik zeker een aantal plantjes komen ophalen.
 4. Mja, want alle mensen zijn zo triest dat ze andere mensen voor 50 cent gaan staan opgelichten. Oh, sorry, was even vergeten dat je op dit forum niks mag zeggen over zwakzinnige mensen en hun onnozele reacties. OT: verkoper heeft mij duidelijk gemaakt dat ik kan langskomen voor de planten. Kortom; lijkt mij prima betrouwbaar.
 5. Nog niks van je gehoord dus ik ga er van uit dat het niet meer door gaat, Balto. Kortom; ben altijd nog opzoek naar wat plantjes!
 6. Neem je tijd, Balto. Als je wat te koop hebt dan PM je me maar. Dan kom ik even langs. =)
 7. Hallo MTF'ers, Wegens heel slecht weer (enorme wind- en hagelbuien) zijn ongeveer iets meer dan de helft van al mijn peper en tomatenplanten gesneuveld. Natuurlijk is dit gewoon mijn schuld en had ik tot half Mei moeten wachten. Haastige spoed is zelden goed. Daarom ben ik opzoek naar nieuwe peperplanten (liefst super hots) en tomatenplanten in (de omgeving van) Amsterdam. Natuurlijk is niets gratis. Prijs komen we vast wel over uit!
 8. Was de schuur aan het opruimen tot ik zag dat ik nog van die Moestuin dingetjes had van de AH. 16 stuks om precies te zijn. Variatie van prei, wortel, diverse kruiden, andijvie, radijs etc etc etc. Kan worden opgehaald in Amsterdam. Hoef er niks voor terug, maar als je toch wat wilt geven; ik kan op het moment best 1 of 2 nieuwe peperplantjes gebruiken (het liefst super hot) of wat interessante zaden.
 9. Voor mijn vader ben ik opzoek naar vleesetende plantenzaden. Heb al rond gezocht in een aantal winkels, maar die verkopen die dingen niet. Heb alleen Venus Flytrap kunnen vinden bij de action. Heeft er iemand toevallig wat te koop/ruil liggen?
 10. Het waren toen ook nog maar zaailingen. Het zijn inmiddels heuze plantjes geworden:
 11. Een aantal plantjes zijn opgehaald. Nog maar 5 over.
 12. Doodgewone potgrond. In mijn geval van de Vomar. Maakt opzich niet uit wat voor grond je gebruikt. Gewoon een kwestie van goed natmaken (dat het bijna modder is), je perser goed vullen en dan persen.
 13. Hallo, Door een onverwachte on nog nooit ervaren ontkieming percentage van 100% (zaden van Stan gekregen) heb ik hier nu een heleboel rawit peperplanten liggen. Ik heb er in totaal 20 waarvan ik er zelf maar 4 nodig heb aangezien ik over een paar maanden ook vele andere pepersoorten ga planten. Mocht er iemand interesse hebben in een paar plantjes dan leg ik ze voor je opzij. (niet alle plantjes staan op de foto. Moet nog meer rolletjes persen.)
 14. impy101

  Nieuwe tuin

  "Ten tweede, grond, nu hebben we zandgrond, veel makkelijker te bewerken dan vette klei-achtige landbouw grond." Mja... Geef mij maar veel liever vette, klei-achtige landbouw grond. Zit veel meer voedingsstoffen in, houd veel meer vocht vast en je hebt een veel betere oogst. Je gaat er dus gewoon op achteruit qua grondkwaliteit.
 15. Geen probleem. Het heeft geen haast. Ben alvast het één en ander aan het kopen voor volgend jaar dus tijd zat!
×
×
 • Create New...