Jump to content

impy101

Members
 • Posts

  250
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Noord Holland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Volgens de advertentie (komt uit China) zijn de panelen 35W met een lum. efficientie van 1000W
 2. Ik weet niet wat voor potgrond hij heeft gebruikt. Normaliter gebruikt hij gewoon potgrond uit de supermarkt.
 3. Ik hoop dat het een beetje zichtbaar is
 4. Hallo beste tuinders, Ik heb mijn vader een oude terrarium van mij gegeven die hij nu gebruikt voor het opkweken van zijn tomaten en pepers. In die 1 meter bak zitten 2 LED panelen op zo'n 30CM hoogte van de planten. Om een of andere reden worden de blaadjes van alle tomaten en sommige pepers geel. Alsof ze verbranden. Ik weet dat die LED panelen warmte af geven, vandaar dat ik nu ook de ramen uit het terrarium heb gehaald voor ventilatie. De temperaturen in die bak zijn constant 25 graden en alsnog zie ik geen verbetering. Heeft iemand hier dit wel eens meegemaakt?
 5. Uitstekend recept. Makkelijk en tot nu toe heel goed resultaat. Ben benieuwd hoe het zal smaken over een paar dagen.
 6. Nog altijd op zoek. Bij de Lidl waren ze al uitverkocht :/
 7. Gewoon negeren. Er lopen hier rare figueren rond die niet nadenken voordat ze beginnen met typen. Die willen liever een hogere post-count dan kwalitatieve reacties achterlaten. Het is jammer dat ik nu geen auto heb (achterkant ligt er af na een aanrijding), anders was ik zeker een aantal plantjes komen ophalen.
 8. Mja, want alle mensen zijn zo triest dat ze andere mensen voor 50 cent gaan staan opgelichten. Oh, sorry, was even vergeten dat je op dit forum niks mag zeggen over zwakzinnige mensen en hun onnozele reacties. OT: verkoper heeft mij duidelijk gemaakt dat ik kan langskomen voor de planten. Kortom; lijkt mij prima betrouwbaar.
 9. Nog niks van je gehoord dus ik ga er van uit dat het niet meer door gaat, Balto. Kortom; ben altijd nog opzoek naar wat plantjes!
 10. Neem je tijd, Balto. Als je wat te koop hebt dan PM je me maar. Dan kom ik even langs. =)
 11. Hallo MTF'ers, Wegens heel slecht weer (enorme wind- en hagelbuien) zijn ongeveer iets meer dan de helft van al mijn peper en tomatenplanten gesneuveld. Natuurlijk is dit gewoon mijn schuld en had ik tot half Mei moeten wachten. Haastige spoed is zelden goed. Daarom ben ik opzoek naar nieuwe peperplanten (liefst super hots) en tomatenplanten in (de omgeving van) Amsterdam. Natuurlijk is niets gratis. Prijs komen we vast wel over uit!
 12. Was de schuur aan het opruimen tot ik zag dat ik nog van die Moestuin dingetjes had van de AH. 16 stuks om precies te zijn. Variatie van prei, wortel, diverse kruiden, andijvie, radijs etc etc etc. Kan worden opgehaald in Amsterdam. Hoef er niks voor terug, maar als je toch wat wilt geven; ik kan op het moment best 1 of 2 nieuwe peperplantjes gebruiken (het liefst super hot) of wat interessante zaden.
 13. Voor mijn vader ben ik opzoek naar vleesetende plantenzaden. Heb al rond gezocht in een aantal winkels, maar die verkopen die dingen niet. Heb alleen Venus Flytrap kunnen vinden bij de action. Heeft er iemand toevallig wat te koop/ruil liggen?
 14. Het waren toen ook nog maar zaailingen. Het zijn inmiddels heuze plantjes geworden:
×
×
 • Create New...