Jump to content

ChrissieFaye

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Enschede
 1. Oke, maar de test om het in een zakje te doen hoeft dan niet altijd te werken? Want dat heb ik geprobeerd en er kwam geen pluis op.
 2. Welk ras, weet ik niet. Ik ben niet bekend met aardappelen planten en het was een experiment van aardappels die ik had liggen. Ze zijn 4 augustus de grond in gegaan, volgens mij ook de verkeerde tijd om het te proberen? Maar de planten stonden eerst erg mooi en vol en opeens in een paar dagen was het zoals op de foto. Nu zijn ze nog iets kaler geworden, maar er blijft nog wel genoeg groen blad aan zitten. Plastic zakje heb ik al geprobeerd, kwam geen pluis op.
 3. Ik heb er helaas ook heel veel last van, ik ga maar proberen gelijkmatiger water te geven en hopen dat ik er een aantal vindt die nog heel zijn en binnen kan laten rijpen. Zijn er nu al zoveel gesneuveld!
 4. Ik breng dit topic ook weer even tot leven, omdat ik niet zo snel in een ander topic dezelfde kleur dacht te zien als op mijn aardappel planten. Van mooie volle planten in een paar dagen tijd in eens kalig en geel met bruine vlekken, maar geen gaten in het blad. Is dit dan een ziekte of zijn ze gewoon al klaar?
 5. Dank jullie wel! En Loraine, het ergste waar ik aan moet wennen is dat ik niet iedereen kan verstaan haha verder valt het wel mee!
 6. Hai iedereen, Ik ben Chrissie, nieuw hier en nog redelijk nieuw ook met het kweken van planten. Sinds 8 maanden wonen mijn vriend en ik in Enschede, verhuisd van het westen van het land naar het mooie oosten. Hier hebben wij dan ook onze eerste tuin en zijn wij begonnen met een moestuin. Al begon het met een hoop potjes in mijn vensterbanken We vinden het erg leuk om zoveel mogelijk eetbaars uit de tuin te halen. Ik heb al veel informatie en tips kunnen vinden hier, dus daar ben ik erg blij mee! Groetjes, Chrissie

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...