Jump to content

sixert

Members
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  NL
 1. sixert

  Voorstellen

  Welkom op dit forum! Hopelijk krijg je het naar je zin!!
 2. Welkom, mooie tuin heb je daar! Veel succes.
 3. Het spijt me maar ze zien er niet erg goed uit. Het kan liggen aan verschillende factoren. Licht Voeding Ziektens Teveel water Kou etc.
 4. sixert

  Stel je voor..

  Heel erg bedankt allemaal.
 5. Even water gegeven en onderhoud gepleegd. Moet ook gebeuren.
 6. Bij onze perenboom zien we ook deze pokken, vorig jaar waren ze er ook al en de boom heeft het gewoon overleefd. Ook heeft de boom vruchten gegeven. Ik snap ook niet wat het is en hoe je het kan bestrijden. Ik hoor de oplossing ook graag. Groet,
 7. Plukken en in de fruitschaal leggen bij ander rijp fruit. Hoezo? Dat zorgt ervoor dat er rijpingsstoffen vrijkomen, zal het rijpproces van de watermeloen versnellen. groet.
 8. sixert

  Stel je voor..

  Hallo allemaal, dit is Sixert. Planten zijn een van mijn grootste hobbies, vandaar dat ik lid ben geworden van dit forum. Wat kweek je zoal? Ik kweek voornamelijk planten in pot zodat ik die makkelijk kan overwinteren en dus kan behouden. Een klein moestuintje is ook van de partij maar voornamelijk gaat mijn liefde naar peper planten en andere speciale planten zoals sinaasappels. Heb je een sinaasappel plant? Dat is nu mijn project ja, ik heb de zaadjes uit een sinaasappel ge ontkiemd en de plant is al een jaar oud en groeit fantastisch. 's winters gaan ze naar binnen. Als ik de planten 's zomers naar buiten laat, laat ik ze eerst afharden, dat duurt ongeveer een paar dagen. Groet, Sixert.
 9. Hallo allemaal, Ik zou graag jullie mening willen hebben over deze peper plant. Ik heb namelijk een speciale snoei methode toegepast. Hoe vinden jullie het resultaat? Groeten, BlessThePlants
 10. Een kas die half in de schaduw staat krijgt op z'n minst nog direct zonlicht een groot gedeelte van de dag. Heeft u trouwens al ervaring met planten? Want om meteen een kas te kopen..
 11. Jammer dat je account een half jaar oud moet zijn, groet.
 12. Knoflook plant ik zo vroeg mogelijk, anders lukt het niet om aan het einde van de zomer mooie knoflookjes te oogsten. groet.
 13. Het beste is om de bloei weg te knippen. Zoals je kan zien is het weer erg slecht de laatste tijd, er is ook veel kou. Ik denk niet dat het nog mooi weer gaat worden en de winter staat al bijna voor de boeg. Kortom: bloei eraf knippen, toch raad ik u niet aan de boom te gaan snoeien vanwege de regen, dus beschadig de plant zo min mogelijk tijdens het afknippen van de bloei. sixert.
×
×
 • Create New...