Jump to content

kenbeimer

Members
 • Posts

  836
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Oldenzaal
 • OCCUPATION
  Oprichter OKids (Oldenzaalkids) en verder veelvoudig vrijwilliger binnenin Oldenzaal

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De hittegolf heeft mijn watermeloentjes goed gedaan.
 2. Vrij last-minute... ik had mij eigenlijk nog niet aangemeld, maar stond wel aangemeld. Ga dus toch maar mee. Ik neem nog een theepakket mee.
 3. Is er in de herfst een zadentafel? Dat weet ik zo niet meer.
 4. Rot! Aangevreten... Maar toen kon mijn geluk niet op dat ik daadwerkelijk één kolf vond die niets mankeerde... vol enthousiasme opende ik hem... . .. ... .... ..... .... ... .. . ....... Ook dit jaar is niet mijn jaar. Afijn, dit jaar gelukkig wel weer foto's.
 5. Bij mij ook vrij veel gesneuveld. Beetje mijn eigen schuld, door drukte totaal niet aan gedacht. Er hebben wel meerderen het gered en ze staan nu in de moestuin. Ze zijn niet heel erg groot geworden, voor de wedstrijd lig ik er waarschijnlijk uit. We gaan het zien. P.s. zijn ze goed te onderschrijden van andere mais? Het zou kunnen dat ik ze per ongeluk met andere mais zaailingen gemengd heb, oeps.
 6. Wow, zulke kleine zaadjes en in zo'n korte tijd al een beste stek. Doet een beetje aan een jonge bramenstruik denken.
 7. Pareltjes om naar te kijken. Volgende foto beter, hoop ik.
 8. Een van mijn uitjes heeft mijn waardeloze moestuinjaar overleefd blijkt nu achteraf. Geen reizenui, maar wel een ui dus.
 9. Erg jong plukken dus, check! Eerst eens kijken of het wat wordt.
 10. Bij de MTFD zes zaadjes meegenomen, ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat. Volgens Google groeien ze snel en als ik van de zomer vruchtjes heb, kan ik ze tijdens de zomerweken eventueel aan de kinderen uitdelen. Is de smaak een beetje populair bij kinderen?
 11. moeders heeft perongeluk een koeltas teveel meegenomen. een koeltas van de lidl gaat het om. Duidelijk een familieding want ik (en zij) hadden onze naamplaatjes ook nog op.
 12. Naast een fles cola neem ik nog wat thee mee die ik zelf niet gebruik. Een boterhamzak volgepropt met o.a. Rooibos, zwarte thee en "Hollandse" thee.
 13. Ik zie op het lijstje staan dat ik Yacon geef? Dat is waarschijnlijk een misverstand, want mijn moeder had dit. Ik heb geen Yacun.
 14. Zo te zien kom ik weer voor de gezelligheid en neem een fles cola mee. Ik heb nog Aloë Vera stekjes voor de liefhebber, die andere stekjes krijg ik niet meer zo snel voor elkaar. Mijn moeder neemt verder het "spul" mee.
 15. Neem mijn mutti niet te kwalijk dat ze nog van alles mee citeerd. Ik heb haar even kennis gemaakt met de felbegeerde 'plaats reactie' knop. Ze is geen forums gewend, alleen Facebook. Nog ff wennen dus.
×
×
 • Create New...