Geplaatst: 8 mei 201411 j Ik heb nu voor de derde keer asperges gestoken, ras grolim in hun vierde jaar, maar de smaak is gewoon niet lekker. Bitter met een vreemde nasmaak. Aan het uiterlijk is niets te zien, prachtige asperges tussen een pink en duim dikte. Op de vorige tuin vele jaren ook grolim klauwen gehad en waren echt super van smaak. Iemand enig idee waardoor dit kan en of er iets aan te redden valt? Zeluf doen! Nooit uit de koppigheidsfase gekomen gelukkig!
Geplaatst: 8 mei 201411 j heb je ze niet te dun geschild?of te diep uitgestoken?eerst kort blancheren misschien ?
Geplaatst: 8 mei 201411 j Auteur Gewoon geschild als altijd, met de kaasschaaf..dus vrij dik (aspergeschiller kan ik niet meer vasthouden) en volgens mij niet te diep gestoken. Heb bij het koken al een theelepel suiker gedaan maar ook dat mocht niet baten.Wij zijn gek op asperges en heb dit ook nooit eerder gehad vandaar ook mijn vraag Zeluf doen! Nooit uit de koppigheidsfase gekomen gelukkig!
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.