Jump to content

loes

Members
 • Posts

  4,095
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  050

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Die is vanmiddag op reis gegaan naar acpronk. Ik had helaas wat weinig tijd om alles door te nemen maar heb wat leuke dingen gevonden en terug gestopt dus de doos kon verder.
 2. is het een courgetteplant van gekochte zaden of eigen gewonnen zaden? Voor de zekerheid eerst een klein stukje proeven. De giftige stof cucurbitacines is bitter dus als het bitter smaakt niet eten.
 3. Ik heb geen recente foto maar mijn verhoogde bakken zijn te zien in mijn moestuinseizoen. Verhoogde bakken zijn gemaakt van opsluitbanden en grindtegels (60x40cm dacht ik?). Die tegels worden vaak gratis aangeboden en de opsluitbanden konden we goedkoop overnemen.
 4. Doos ontvangen. Komende dagen zijn druk maar dit weekend is er vast een moment om de zadendoos door te spitten
 5. @Mellie Zo'n compleet keukenmachine heb ik nu en ik gebruik de helft niet en te lomp om in de kleine keuken te staan. @Erny Geen Brabantia staat genoteerd. Ook geen Bosch. Dan kom ik toch uit op een Kenwood denk ik maar alleen met dat merk zijn er al zoveel verschillende soorten. Zal als ik zin/tijd heb wel eens een apart topic maken over foodprocessors want hier zitten vast meer mensen die een foodprocessor gebruiken om groente en fruit te verwerken.
 6. Spot ik hier een kenwood foodprocessor of is dit onderdeel van de keukenmachine? Ik wil mijn veel te lompe keukenmachine inruilen voor een foodprocessor maar zie door de bomen het bos niet meer.
 7. Deze is inderdaad heerlijk. alleen hierom zou ik wel een walnotenboom in de tuin willen hebben maar dat past echt niet. Wie weet ooit een grotere tuin. Een kennis had een boom waar ik mocht rapen maar ze zijn verhuist. Als geprobeerd om mijn ouders over te halen een walnotenboom te planten maar nog geen succes.
 8. ik ook alleen gekochte want van zelf winnen is dit jaar niets gekomen.
 9. Ha leuk dat dit topic omhoog is geschopt. Vorig jaar schreef ik nog: Ik heb nu net een weekje een Ninja soepmaker want de blender en staafmixer gingen deze zomer beide kapot en kon er eentje overnemen voor een leuke prijs. Smoothies super glad en luchtig, diepvriesfruit is geen enkel probleem en fruit met schil ook niet. Appels met de appelsnijder in stukken, zo hop in de kan en het is appelmoes. Tomatensaus met verstopte groentes in een handomdraai. En jawel ook nog soep gemaakt van een courgette die we over het hoofd hadden gezien. Ik ben er blij mee!
 10. Geef je nu antwoord op je eigen vraag? Zoals hierboven al staat heb ik ze direct op de nieuwe plek teruggeplant en niet gewacht tot oktober.
 11. Geen idee meer welke zaden ik precies heb toegevoegd maar deze zit wel in mijn zadendoos dus zou kunnen. Zijn gekochte zaden en de sweet banana is bij mij niet opgekomen dus ik kan de pittigheid niet bevestigen maar zal er volgend jaar op letten.
 12. Stekken is mij ook beter bevallen dan verplaatsen. Proberen kan natuurlijk altijd maar ik zou wel een lading stekken maken als back-up. Bij mij was verplaatsen niet gelukt. Het leek eerst goed te gaan maar de oude plant was toch niet goed aangeslagen.
 13. welke woorden veranderen? gebruik je de mobile website of een externe app zoals tapatalk?
 14. Geoogst solo bolletjes en nieuwe broedbolletjes. Allemaal direct weer gepoot op een nieuw vak. De broedbolletjes dit keer niet geschild omdat ze vers uit de grond kwamen. We zullen zien of dat werkt. Doen jullie nog iets speciaals qua bemesting?
×
×
 • Create New...