Jump to content

loes

Members
 • Content Count

  3,691
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  050

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vandaag ook de moestuin helemaal lente klaar gemaakt Er stond een vies koude wind maar uit de wind en in de zon was het best lekker. Onkruid weggehaald, de tomatenpotten weer ingegraven en alles voorzien van een laagje compost. Bedenk me nu ik dit schrijf dat ik de emmer compost voor bij de rabarber ben vergeten. Morgen dan maar. Dan ook de rekken voor de erwten neerzet zodat die de grond in kunnen.
 2. Zo doe ik dat inderdaad ook, mooi courgetteboompje.
 3. ik heb een pot met gaten aan de onderkant ingegraven en nog niet gemerkt dat het via daar is uitgelopen.
 4. Dat lijkt een soort concept te zijn die blijft hangen wanneer je quote en vervolgens niet plaatst. Als ik nu dit bericht typ, niet plaats en het topic afsluit dan zie ik de volgende keer dit bericht weer in dit topic.
 5. Officieel is het afgelast. Weet natuurlijk niet of alle gemeentes daarin meegaan. "Vanwege het coronavirus is de Landelijke Compostdag van 28 maart 2020 AFGELAST. Mogelijk vindt deze later dit jaar alsnog plaats. Houd hiervoor deze website in de gaten." https://www.verenigingafvalbedrijven.nl/landelijke-compostdag
 6. In nederland zijn lijmplanken/lijmvallen verboden
 7. Ik heb in de moestuin nog vrijwel niets gedaan maar ik heb nog even totdat het compostdag is, dan begint mijn seizoen pas echt. Wel heb ik in de siertuin de hortensia's gesnoeid en wat onkruid verwijderd. Het was code geel.
 8. We zullen zien, Groningen is ook groot. Kop van Drenthe was perfect geweest qua afstand.
 9. De grote letters komt doordat je een stuk tekst hebt gekopieerd en geplakt. " Onderaan het tekstvenster komt dan te staan " Geplakt als verrijkte tekst. Plak in plaats daarvan als platte tekst ". Als je dit niet wil moet je direct na het plakken op het linkje klikken. Ik heb het in topic over het nieuwe forum al gevraagd of we dit wel een verbetering vinden.
 10. Frederiksoord ligt in Drenthe maar niet in de kop van Drenthe. Jammer, voor mij ook net iets te ver.
 11. We gaan nu wel heel erg offtopic want dit heeft niks meer met batobakken te maken maar @deGoedeAarde, ik lees helaas geen antwoord op mijn vraag waarom Elsanta maar 1 seizoen mee zou gaan. Je spreekt wel over doordragende rassen maar Elsanta is een junidrager en geen doordrager. Overigens ben ik het hier ook niet mee eens. Over het algemeen is het 2e seizoen is het beste seizoen en ook het 3e seizoen is nog acceptabel. Afgelopen jaar had ik wegens tijdgebrek zelfs 4e jaars plantjes en had een superoogst maar dat kwam vast ook door het weer en een andere manier van watergeven dan de jaren daarvoor.
 12. Het plakken met verrijkte tekst, vinden we dat eigenlijk een succes? Ik verwijder de opmaak steeds en vind het lastig lezen wanneer anderen allemaal verschillende lettertypes en kleurtjes in hun post hebben staan. Er zijn ook zeker dingen te bedenken waarbij het wel handig is maar misschien is daarvoor een andere manier ?
 13. Ik ken het als touwtjesmos volgens google zou dat dan Anomodon viticulosus kunnen zijn?

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...