GardenBoys Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Hallo, Ik heb een aantal soorten andijvie gezaaid met de bedoeling om deze te koken, niet om als salade te eten. Een van die soort en is Frisee,tenminste, daar kwam ik pas achter nadat ik het geoogst had en mij afvroeg waarom het er niet als echte andijvie uit zag . Na wat zoeken op Google zag ik dat het Frisee was, geen succes dus. Ik heb ook andere andijvie gezaaid en dat ziet er nu uit zoals op de foto. Het is geen krop zoals gewone andijvie of zoals de Frisee. Mijn vraag is wat dit voor andijvie is, ook geschikt om te koken of is het ook enkel geschikt om als sla te eten? Volgens het zakje had ik ze wat eerder moeten oogsten, dan groeit het weer aan. Het is een wondere wereld voor mij, die groentewereld Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.