Mariekeenfrance Geplaatst: 23 augustus 2014 Geplaatst: 23 augustus 2014 Hallo, als ik te veel komkommer heb zoals nu dan schil ik dat raspt het uit laten lekken en in porties invriezen. Als je het dan nodig heb, laat het ontdooien en met zout bestrooien en nog meer uit laten lekken. Doe er dan wat dikke (Griekse) yoghurt bij, knoflook en peterselie en smeuig roeren met olijfolie. Knof uit de pers en peterselie zo fijn mogelijk.groet. Quote Mijn naam is Marijke, maar de Fransen noemen mij Marieke.
appelvrouw Geplaatst: 24 augustus 2014 Geplaatst: 24 augustus 2014 Grappig Marieke! En de komkommer heeft dan natuurlijk nog veel smaak? Heb je niet erg veel verlies? Quote We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Mariekeenfrance Geplaatst: 24 augustus 2014 Auteur Geplaatst: 24 augustus 2014 De komkommer heeft dan nog smaak, en het leuke is dat je voor Tzatziki de geraspte komkommer toch moet laten uitlekken dmv zout en dit gaat nog veel beter na het invriezen. Quote Mijn naam is Marijke, maar de Fransen noemen mij Marieke.
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.