Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Hallo, als ik te veel komkommer heb zoals nu dan schil ik dat raspt het uit laten lekken en in porties invriezen. Als je het dan nodig heb, laat het ontdooien en met zout bestrooien en nog meer uit laten lekken. Doe er dan wat dikke (Griekse) yoghurt bij, knoflook en peterselie en smeuig roeren met olijfolie. Knof uit de pers en peterselie zo fijn mogelijk.

groet.

Mijn naam is Marijke, maar de Fransen noemen mij Marieke.

Geplaatst:

De komkommer heeft dan nog smaak, en het leuke is dat je voor Tzatziki de geraspte komkommer toch moet laten uitlekken dmv zout en dit gaat nog veel beter na het invriezen.

Mijn naam is Marijke, maar de Fransen noemen mij Marieke.

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...