Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Voor de Tzatziki......


Mariekeenfrance

Recommended Posts

Hallo, als ik te veel komkommer heb zoals nu dan schil ik dat raspt het uit laten lekken en in porties invriezen. Als je het dan nodig heb, laat het ontdooien en met zout bestrooien en nog meer uit laten lekken. Doe er dan wat dikke (Griekse) yoghurt bij, knoflook en peterselie en smeuig roeren met olijfolie. Knof uit de pers en peterselie zo fijn mogelijk.

groet.

Mijn naam is Marijke, maar de Fransen noemen mij Marieke.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...