Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Bij natuurvoedingswinkels wordt het vaak verkocht, althans bij de winkel waar ik werk wel. Soms noemen ze het ook gewoon gort, geslepen gerst, rolgerst of parelgerst, dat is allemaal hetzelfde produkt.

Mocht je in de buurt van Duitsland wonen, in de meeste Duitse supermarkten wordt het ook nog veel verkocht, dan heet het soms Graupen (misschien iets andere spelling), Rollgerste of Kochgerste.

Jammer dat ik niet naar de Moestuinforumdag kan komen, anders had ik een zakje mee kunnen nemen voor je. 't Is nl. erg lekker

  • 3 weeks later...
Geplaatst:

Je woont toch niet in de omgeving van Bergen op Zoom/ Roosendaal? Wij rijden gemiddeld 1x per maand naar Antwerpen dus het zou een kleine moeite zijn om even een zakje bij je naar binnen te gooien,. Mag best een flink ommetje zijn hoor we nemen wel eens meer de toeristische route.

Geplaatst:

volgens mij heb ik het zelfs bij Deen zien staan. Die hebben sinds kort een Superfood gedeelte....

Beginnend moestuinier met een moestuin van 42m2 onder glas.

Geplaatst:

Parelgort is dan ook geen superfood, wel heel gezond hoor, maar valt niet onder de superfoods.

Je ziet het soms ook wel staan in buurtwinkeltjes waar veel oudere mensen wonen. Die maken nog weleens gortepap.

  • 3 weeks later...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...