Geplaatst: 30 september 201510 j hallo, ik wil graag frambozen dressing en aardbeien dressing en zo wecken voor over de salade. Nu vindt ik op Weckenonline. eu wel recepten voor dressingen. Maar er staan geen gegevens voor het wecken. Of hoelang het houdbaar is zonder wecken. Kan iemand mij hier mee verder helpen? Op welke tempratuur en hoelang wecken jullie de dressings met vruchten? of maken jullie dit in op de jam manier? En kan dat gewoon met azijn enzo erin?
Geplaatst: 30 september 201510 j Ik weet niet goed wat je bedoelt met een dressing? Al heb ik wel eens van dat soort flesjes zien staan (ben niet zo heel culinair aangelegd ) Maar ik maak wel vaak aardbeien (of andere vruchten-)saus. Dus gepureerde vruchten, met wat suiker, wat daarna schenkbaar is voor in yoghurt enzo. Dat doe ik op de jam-manier. Dus heet in hete flessen. Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Geplaatst: 30 september 201510 j Auteur klopt die saus kan ik ook. Met dressing bedoel ik de saus voor over een salade gemaakt op azijn en olie basis. En dan met vruchten er door heen. misschien wat mosterd en citroensap en dan op smaak maken met peper en zout
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.