Jump to content

donaldk

Members
 • Content Count

  383
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Nederland

Recent Profile Visitors

45 profile views
 1. donaldk

  Tomaten Topic 2020

  Ben ik te laat voor het zaaien van Honingtomaatjes?
 2. Enige die ik kan vinden is deze: http://www.bladaarde.nl/ die bezorgd onder de naam https://www.vdsbigbag.nl/product/551/beukenbladaarde-1-big-bag. 900 kg per kuub. Mulch is grover en lichter en niet eens zo heel veel goedkoper https://www.vdsbigbag.nl/product/6287/bladmulch-1-big-bag. Edit: een tweede, tevens in Soest, hier kun je wel eenvoudig transportkosten laten berekenen. Maar ik zat op de helft van de afstand van Nijmegen ~45 kilometer al op 110,- dan kan de kuubsprijs wel 30 euro zijn dan betaal je nog flink wat. Of je moet het zelf kunnen ophalen. https://www.vandorresteijnbv.nl/producten/verteerde-bladaarde/
 3. donaldk

  Zwevende groeilamp

  @rorror ik dacht net aan jou, mooie gratis grote prop in jouw dorp https://www.marktplaats.nl/a/dieren-en-toebehoren/reptielen-en-amfibieen/m1530278253-teraruim-mag-gratis-weg.html. Ik had MP op 15 Km gezet, maar zo precies is die aanduiding nooit krijg tot diep in Amsterdam te zien en tot voorbij Alphen. En ik heb toch geen auto om ding te vervoeren.
 4. Stuur kun je zo te zien omhoog draaien, dat zal aliets schelen. Loodvervanger daar had ik niet aan gedacht. Verder gewoon Acoholvrije Super 98 erbij. Pompprijs 1.549 EUR/L bij de Tango. Rest zal niet veel duurder zijn zolang je niet naar BP Ultimate, of Shell V-Power ofzo grijpt. Mustie1 krijgt praktisch alles lopend en die paar dingen die hij niet lopend krijgt wordt vervangen van 'tha hoard'. Naast VW ook heel veel Briggs&Stratton. Laat ik nou altijd gedacht hebben dat dat een Brits merk was, vanwege gebruik op die kooimaaiers.
 5. Gewoon Super 98 halen Tango, TinQ, Firezone en nog wat zijn zelfs alcoholvrij. De dichtsbijzijnde Tango vraagt nu 1,55 en Tinq een cent meer. Jazeker kan Aspen erin. Alleen zit je meestal op 5 Euro per liter. Er zijn antieke brommer liefhebbers die hier Aspen 2T voor halen.
 6. Ik had je ook al een PB gestuurd. Heb je plantjes, stekjes of zaadjes? Zaadjes verstuurd het makkelijkst.
 7. Pas was die nog 15 euro en 20 cent of zo. Action plantenvoeding en dergelijke is goedkoper dan twee euro per liter.
 8. Hereford zijn gedrongener beesten, maar niet mini koeien, met een langere vacht, maar je ziet ze ook in Zuidelijkere delen van Brazilie en in Australie, dus hete gebieden. Zijn commercieel veel (extensief) gehouden beesten. Anyway de tijden van vacht en... geven in ruil voor de slagerij (het beenhouwen, vleeschhouwen doet de vleesleverancier dan zelf, maar de slagerij is bijna onmogelijk gemaakt voor een vleeswinkel, in Gelderland, enzo, heb je er nog wel wat maar hier in het Westen heb je eigenlijk geen echte slagerijen meer.
 9. Een paar jaar geleden stond een houder van deze 'mini' koeien in de regionale versie van het AD, dus ik had er al eens van gehoord. Zijn dubbeldoelers las ik toen, maar ja met vaste slachtkosten per beest zal het duur vlees worden.
 10. 3/4 april afgelast hier.
 11. Hey dit bericht heb ik nooit gezien. Dankje voor de up Sami. Vossenaar heb je echte Krishna Tulsi? Dus geen Tulsi, of Shri Tulsi? Ik zoek alleen de Krishna Tulsi, geen Thaise Basilicum, die diep donker paars zijn. Vreeken had ook een ander soort die hij onder de Holy Red Basil naam aanboodt,maar nooit kon leveren. Dus ja ik heb interesse in Krishna Tulsi.
 12. donaldk

  Het roer om

  Duitse Eikjes werden uitgedeeld/mocht je meepakken, dus zo duur kunnen ze niet geweest zijn.
 13. Ze zijn slechts MAXIMAAL 2,5 Watt, Dus veel licht zal het niet geven, dus heb ik er twee van de drie meegenomen. Website zei beperkte voorraad dus ik ben gelijk vanmiddag nog even gegaan. Is tijdelijk assortiment. Maar ze krijgt ze automatisch binnen als dingen verkocht worden. Dus ze verkopen ze niet alleen online. Ik zal vanavond eens een doosje open maken en kijken. Nu ben ik dood op van het houtsnippers scheppen en karren.
 14. Fleurella 2+1 bij de Gamma en Karwei. Ik had deze maand een 1+1 verwacht bij Karwei en bij Gamma in april.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...