Ga naar inhoud

Heeft er iemand ervaring met Yugoslavian Finger Fruit?


Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Jong zijn ze wel echt het lekkerste, vond ik. Maar iets groter kan je ze ook eten, alleen wat lastiger omdat je de vrucht dan schoon moet maken (of uithollen en vullen, dat kan ook goed).

 

Als ik jou was zou ik hem jong proberen nu. Er komt echt nog veel meer aan, meerdere vruchten tegelijk. (Ik was verbaasd over de opbrengst vorig jaar).

 

Ik kan van de foto niet goed inschatten hoe groot (cm.) deze is. En de donkergroene variant ken ik ook niet. Dus misschien moet je het toch nog even aankijken? Als je ze te groot laat worden, dan zijn ze weer mooi voor de sier, dus je kunt eigenlijk niet misgaan.

Eeuwigdurend aanrommelend moestuinier.

Geplaatst:

Het doel van de plant is zich voort te planten. Als je de eerste laat hangen denkt de plant na een paar vruchten 'job complete' plukte je deze eerste vruchten denk de plant 'oh nee, ik moet groeien en MEER vruchten maken'

Geplaatst:

In 2013 had ik die ook. Eerst kwamen er wat vruchten aan zonder vingers en daarna had ie ontdekt wat de bedoeling was en kwamen er exemplaren met mooie uitsteeksels.

Rauw vond ik de smaak blijkbaar wat watermeloenig (volgens mn blog).

Ik heb 'm in de soep gedaan en de soep was lekker, de vingers heb ik niet eerst geschild maar zo in de soep gedaan en ze vervolgens afgekluifd.

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...