Geplaatst: 13 augustus 20178 j Heeft een van jullie wel eens assir husum gemaakt of geproefd of heeft een recept? Is van zure druiven en te gebruiken als citroen, azijn en dergelijke. Heb er toevallig over gehoord en nu ben ik benieuwd. Mijn naam is Marijke, maar de Fransen noemen mij Marieke.
Geplaatst: 13 augustus 20178 j Weet je zeker dat je het zo schrijft? Ik zocht op google maar vind alleen een rij portretten... We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Geplaatst: 14 augustus 20178 j Auteur Ze schrijven ook wel assir husroum is van zure druiven, als azijn te gebruiken. Mijn naam is Marijke, maar de Fransen noemen mij Marieke.
Geplaatst: 14 augustus 20178 j Dat recept kun je toch wel even googlen? http://www.arabamerica.com/mediterranean-cooking-garden-linda-dalal-sawaya-sour-grapes-making-assir-husroum-verjus/ En dan kom je ook vanzelf bij https://coquinaria.nl/verjus/ Voilà en bedankt voor de tip "Je hebt al heel veel geluk in je leven als je niet te veel pech hebt". Huub Buijssen.
Geplaatst: 15 augustus 20178 j Auteur Mijn vraag was vooral of iemand het wel eens heeft geproefd/gemaakt. 90% van de vragen op dit forum zijn te googelen. Mijn naam is Marijke, maar de Fransen noemen mij Marieke.
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.