appelvrouw Geplaatst: 14 april 2018 Geplaatst: 14 april 2018 Ik geef even een versneld recept Indy..ik neem aan dat je wel weet hoe je aan 700 ml kersensap komt. Het recept zegt sauerkirsch ik heb griottes gebruikt.2 limoenen uitpersen en 50 ml afmeten. De kersensap met het limoensap en 500 gr speciaalsuiker van v Gilse onder roeren aan de kook brengen.5 kardamoms wat pletten en een theelepel rode peper erbij doen( ik had chiliflakes)De kersensap 4 minuten laten borrelen en de laatste twee minuten de peper en de kardamom erbij doen. Verdelen over je potten ( 5 potten van 200 ml) en zorgen dat in iedere pot een kardamommetje komt.Echt superlekker! Quote We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Indy Geplaatst: 15 april 2018 Geplaatst: 15 april 2018 Heel erg bedankt, dat gaat zeker lukken. Lijkt me ook echt superlekker, juist door de combi van de ingrediënten. Ik heb nog chiliflakes van mijn eigen peterpepers. Quote
appelvrouw Geplaatst: 16 april 2018 Auteur Geplaatst: 16 april 2018 Ja het is hier al een gevraagd product, het is heerlijk zelfs gewoon bij het ontbijt. Als je het bv bij kaas of paté oid wilt serveren kan je ook meer pepers doen Quote We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Indy Geplaatst: 16 april 2018 Geplaatst: 16 april 2018 Ook een goed plan! Lekker bij de borrel / Quote
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.